ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dilluns, 23 d'octubre del 2023

De 09.00 h a 18.00 h

Inscripcions fins al 10 d'octubre
Gratuït

En el marc del World IoT Exposition 2023 (20-23/10), que atrau les empreses i experts internacionals més destacats del sector de l'Internet of Things, se celebra el brokerage event, que tindrà lloc el 23 d'octubre en format híbrid (online i presencial a l'EUPIC WUXI CENTRE). 

Les empreses participants en aquest brokerage event tenen l'oportunitat de fer reunions bilaterals amb organitzacions internacionals, com a primer contacte per oferir un servei/tecnologia, així com ampliar les xarxes d'oportunitats entre les organitzacions presents.


L'organització de l'esdeveniment convidarà els clústers xinesos de la indústria, així com institucions i empreses de l'àmbit de l'IoT, que juntament amb les empreses europees, s'establiran reunions en els camps de les ciències de la vida, indústria, energia, smart cities, edificis intel·ligents, transport connectat, intel·ligència artificial, realitat augmentada...

No et perdis aquest esdeveniment! Tens temps fins al 10 d'octubre per sol·licitar la teva participació.

ACCIÓ t'acompanya en aquesta jornada en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network (EEN), del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 450 organismes de suport a l’empresa en 50 països.

Innovació, tecnologia i R+D
Indústria 4.0 i tecnologies del futur
/ TIC i transformació digital

Promoure la participació en el Brokerage Event per conèixer oportunitats de col·laboració i iniciar projectes amb socis internacionals.

Una empresa o una organització interessada en transformació digital, o un proveïdor tecnològic

L'idioma de l'esdeveniment serà l'anglès.

Organitza

  • World internet of things exposition

Col·labora

Més informacióOn line i presencial a l'EUPIC WUXI CENTRE, 11F, Building C, Xinfa Huirong Plaza, No.26 He Feng Road, Xinwu District, Wuxi, Xina