ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dilluns, 23 d'octubre del 2023

De 16.00 h a 18.00 h

Gratuït

En aquesta sessió, us explicarem les activitats que es realitzaran als estands de la Generalitat, l'AMB i l'Ajuntament de Barcelona en el marc de la fira Smart City. Aquest esdeveniment és la principal cimera internacional centrada en ciutats i solucions urbanes intel·ligents, i serveix com a punt de trobada per a representants nacionals i internacionals, investigadors, inversors i empreses destacades del sector.

A més, comptarem amb la participació de les Oficines Exteriors d'ACCIÓ, que compartiran els seus coneixements sobre l'estat actual del sector als seus respectius països. Abordarem temes com les tecnologies innovadores, la sostenibilitat, la mobilitat urbana i molts altres. Descobriràs com les ciutats de tot el món estan adaptant les seves infraestructures per fer front als desafiaments del segle XXI.

Participar en aquest esdeveniment et permetrà:

  • Aprofundir en el coneixement de les últimes tendències i mantenir-te a l'avantguarda del sector.
  • Comprendre millor les tendències internacionals i adaptar les teves estratègies de negoci en conseqüència.
  • Compartir coneixements i experiències amb altres actors del sector per promoure la transferència tecnològica i fomentar l'adopció de noves pràctiques.

Si ets una empresa participant en els estands de la Generalitat de Catalunya, AMB i Ajuntament de Barcelona, no et pots perdre aquesta oportunitat excepcional per créixer i innovar en el món de les ciutats intel·ligents!

 

Aquesta sessió forma part de la Setmana de la Internacionalització 2023, organitzada per ACCIÓ, amb l'objectiu de donar-te suport per expandir els teus negocis arreu del món.

Internacionalització
Altres indústries del transport
/ Automoció, moto i mobilitat lleugera / Economia circular / Energia i recursos / Indústria 4.0 i tecnologies del futur / Construcció sostenible i infraestructures / Smart Cities / TIC i transformació digital

Estar al corrent de les tendències més actuals i les millors pràctiques en el desenvolupament de ciutats intel·ligents.

Una empresa participant en els estands de la Generalitat de Catalunya, AMB i Ajuntament de Barcelona.

La sessió combinarà la llengua catalana i castellana.

Organitza

Més informació


Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona