ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Del 24 d'octubre al 30 de novembre de 2023

Dimarts i dijous, de 15.30 h a 18.30 h

395  € + IVA

Millora les teves competències en indústria 4.0 i impulsa la teva empresa!

Aquest curs et proporcionarà coneixements sobre les implicacions de les tecnologies de la indústria 4.0 en la teva empresa. Està enfocat a comprendre com abordar la transformació digital de manera estratègica i com aplicar-la als diferents processos i models de negoci. També t'ajudarà a adquirir les competències essencials per a la implementació d'aquesta transformació.

Durant el curs, s'abordaran les següents temàtiques:

  • El concepte d'indústria 4.0 i les tendències tecnològiques associades per millorar la competitivitat de l'empresa.
  • Eines i diagnòstics per a la reflexió sobre la situació actual i les prioritats de l'empresa.
  • Experiències, casos reals i aplicacions de les tecnologies en reptes empresarials concrets.
  • Oferta de capacitats tecnològiques relacionades amb la indústria 4.0 disponibles a Catalunya.
  • Mecanismes de suport públic per fomentar la implementació de la indústria 4.0, especialment per a les petites i mitjanes empreses.

El curs consta de tretze sessions amb una durada total de 39 hores, distribuïdes en 3 mòduls: Estratègia, Coneixement de les Tecnologies de la Indústria 4.0 i Implementació i Mecanismes de Suport. A més, aquesta edició comptarà amb la participació del CIAC i s’enfocarà especialment per empreses del sector de l’automoció.

Les sessions es realitzaran en un format híbrid, tan presencial com en línia, els dimarts i dijous de 15.30 h a 18.30 h, des del 24 d'octubre al 30 de novembre. Les sessions del segon mòdul, que tracten les tecnologies de la Indústria 4.0, seran impartides pels coordinadors i socis del Digital Innovation Hub de Catalunya-DIH4CAT.

Els participants tindran l'oportunitat de visitar les instal·lacions per a la prova i l'experimentació de projectes de la Indústria 4.0 que involucren els socis dels 7 àmbits tecnològics del DIH4CAT: Intel·ligència Artificial, Supercomputació, Ciberseguretat, Connectivitat Intel·ligent, Fabricació Additiva i Impressió 3D, Robòtica i Manufactura Avançada, i Fotònica.

 

Innovació, tecnologia i R+D
Indústria 4.0 i tecnologies del futur
/ Tots els sectors

Adquirir les competències fonamentals per a la implementació de la transformació digital en les empreses industrials, sobretot en les que estan relacionades amb la indústria 4.0.

Un directiu, un gerent, un comandament intermedi o un tècnic amb responsabilitats sobre unitats de negoci digitals o industrials en empreses amb establiment operatiu a Catalunya, que vulguin afrontar o liderar el procés de transformació digital en les seves organitzacions.

Consulta el programa complet a la documentació relacionada d'aquesta pàgina.