ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

Del 25 al 27 d'octubre del 2023

Inscripcions fins al 13 de setembre
Gratuït

La intel·ligència artificial serà un dels motors de canvi per la indústria i la societat en el futur, i és necessari conèixer les tendències de futur, les potencials oportunitats que genera, així com els reptes que planteja i saber quin és l’estat de recerca més puntera.

Per aquest motiu, i en el marc de l'associació dels 4 Motors per a Europa, s'organitza una missió a Stuttgart per tal de conèixer de primera mà l'estat de l'art de la recerca i la innovació i els reptes i tendències en les aplicacions industrials de la intel·ligència artificial.

La missió permetrà obtenir respostes de primera mà sobre aquestes qüestions, mitjançant la visita al Parc d’innovació en intel·ligència artifical de Heilbronn, el parc tecnològic de l’empresa Festo, el centre d’innovació en IA, que es focalitza en Learning Systems and Cognitive Robotics.

Durant la missió hi haurà espai per fer networking i establir contactes d’interès amb les empreses i les entitats que hi participen, tant catalanes com de les regions de Baden-Württemberg, Llombardia i Auvergne-Rhone-Alpes.

Si vols participar-hi, omple el formulari d'inscripció d'aquesta pàgina i ens posarem en contacte amb tu.

Clústers / Innovació, tecnologia i R+D / Internacionalització
Automoció, moto i mobilitat lleugera
/ Economia circular / Maquinària i béns d'equip / Matèries primeres i transformació del metall i altres materials / Smart Cities / TIC i transformació digital

Donar a conèixer les tendències de futur de la Intel·ligència Artificial, les potencials oportunitats que genera i els reptes que planteja. Fer networking entre les empreses i les entitats que hi participen.

Una empresa, un cluster, una entitat, un centre tecnològic i de recerca o un altre agent de l'ecosistema.

La data límit per sol·licitar participar-hi és el 13 de setembre. Ens posarem en contacte amb tu per confirmar-te la plaça.

La inscripció és gratuïta, però els costos de desplaçament, allotjament i part de la manutenció van a càrrec del participant.

L'idioma que s'emprarà serà l'anglès.