ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dimecres, 25 d'octubre del 2023

De 16.00 h a 18.00 h

Gratuït

El sector del packaging té una presència significativa a Catalunya i és un motor clau de la nostra economia. Les empreses catalanes de packaging són conegudes per la seva innovació, qualitat i compromís amb la sostenibilitat. És un sector en constant creixement que ha estat liderant molts mercats internacionals. I ho hem d’aprofitar.

Per abordar els desafiaments i aprofitar les oportunitats pel sector, ACCIÓ, en col·laboració amb el clúster del packaging, ha elaborat un Pla d’Internacionalització per descobrir les estratègies clau que el portaran a noves fronteres internacionals.

El Pla es presentarà en el marc de la Setmana de la Internacionalització, una setmana plena d’anàlisi i respostes per facilitar noves oportunitats de negoci a les empreses catalanes, on també comptarem amb els directors de les 40 Oficines Exteriors d’ACCIÓ arreu del món.

En aquest acte podràs:

  • Participar en converses amb els directors de les nostres Oficines Exteriors que han estat prioritzades pel sector i amb empreses referents.
  • Connectar amb professionals, establir aliances comercials, i expandir la teva xarxa de contactes en el nostre espai de networking.
  • Rebre recursos i eines pràctiques per a impulsar la teva estratègia d'internacionalització en el sector del packaging.

No et perdis aquesta oportunitat d’estar a l'avantguarda de les tendències internacionals.

 

Aquesta sessió forma part de la Setmana de la Internacionalització 2023, organitzada per ACCIÓ, amb l'objectiu de donar-te suport per expandir els teus negocis arreu del món.

Clústers / Internacionalització
Paper, cartró i packaging

Conèixer les estratègies clau, els mercats objectius i les oportunitats de creixement en el sector del packaging.

Una empresa del sector packaging.

Organitza

Col·labora

Més informació


Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona