ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dijous, 26 d'octubre del 2023

De 09.30 h a 11.00 h

Gratuït

Formes part del món del turisme i estàs pensant en fer créixer el teu negoci? T'agradaria participar a la Fira ANATO a Bogotà?

En aquesta sessió presencial, tindràs l'oportunitat de conèixer les oportunitats comercials que ofereix el mercat de Colòmbia per a empreses relacionades amb el sector turístic o que ofereixin tecnologia per a aquest sector. A més, presentarem els detalls de la missió empresarial a la Fira ANATO a Bogotà, destinada a aprofitar plenament les oportunitats comercials que aquest esdeveniment ofereix.

A més, en finalitzar la sessió podràs mantenir una reunió personal amb Xavier Roca, director de l'Oficina Exterior de Comerç i Inversions de Catalunya a Colòmbia i l'Equador. Podreu parlar sobre el teu projecte i avaluar si la teva empresa encaixa a la Fira, així com valorar l'estratègia d'entrada al mercat colombià.

ANATO és fira de referència del sector turístic, un escenari on es presenten les últimes novetats, productes i serveis relacionats amb la promoció del turisme a la regió. Amb 42 edicions a l'esquena, és una de les fires de turisme més grans i influents d'Amèrica Llatina. La seva darrera edició va acollir prop de 1.000 empreses expositores en un espai de 13.000 metres quadrats i va atraure més de 30.000 visitants. A més, durant tot el dia s'ofereixen conferències, tallers i seminaris interessants. A la fira, hi trobaràs hotels, aerolínies, oficines de turisme, agents de viatges, operadors turístics, institucions educatives i mitjans de comunicació de més de 32 països amb els quals podràs establir contactes i generar noves oportunitats de negoci.

Aquesta missió està organitzada per ACCIÓ amb la col·laboració de l'Agència Catalana de Turisme i el Tech Turism Clúster.

No et perdis aquesta oportunitat i vine a la sessió per descobrir tots els detalls!

 

Aquesta sessió forma part de la Setmana de la Internacionalització 2023, organitzada per ACCIÓ, amb l'objectiu de donar-te suport per expandir els teus negocis arreu del món.

Clústers / Internacionalització
TIC i transformació digital
/ Turisme, cultura, oci, esports i restauració

Conèixer les oportunitats que ofereix el mercat en la indústria del turisme a Colòmbia i Amèrica Llatina a través de la Fira Anato.

Una empresa de turisme o amb tecnologia per al sector turístic.

09.30 h

Benvinguda

Anna Peña, consultora Sènior Estratègia Internacional, ACCIÓ

09.35 h

Presentació de l’oportunitat comercial al mercat de Colòmbia

Xavier Roca, director de l'Oficina Exterior de Comerç i Inversions de Catalunya a Colòmbia i Equador

10.00 h

Presentació del Tech Tourism Cluster

Anna Monjo, líder d'equip del Programa Catalunya Clústers, ACCIÓ

10.15 h

Torn obert de preguntes

10.30 h

Reunions individuals

11.00 h

Fi de la sessió

Més informació


Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona