ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Del 06 al 10 de novembre del 2023

Inscripcions fins al 30 de juny

540 € pels dos països i 360 € per cada país de forma individual

Tens productes diferencials, com proteïnes alternatives, productes Foodtech innovadors, ingredients funcionals, superaliments o productes sostenibles? Si és així, aquesta missió és per a tu!

ACCIÓ ha programat una missió empresarial a Singapur i Corea aquest novembre, adreçada a empreses del sector alimentari que ofereixen productes innovadors i diferenciats. Trobem dins d’aquesta categoria a empreses:

  • De proteïna alternativa.
  • Del sector Foodtech: empreses que aprofitin les noves tecnologies per a l’elaboració dels seus productes (Internet of Things, Big Data o intel·ligència artificial).
  • Amb ingredients funcionals, superaliments o probiòtics.
  • Que comptin amb productes elaborats de forma sostenible.

Singapur i Corea són mercats sofisticats que busquen productes innovadors i diferenciats, especialment en el que concerneix noves experiències dietètiques i, particularment, aquelles alineades amb les tendències actuals de consum saludable.

Com a participant en aquesta missió, tindràs l'oportunitat d'establir connexions amb clients potencials i obtenir informació de mercat rellevant. A més, podràs gaudir dels següents avantatges:

  • Una agenda de reunions individualitzada amb potencials clients.
  • Una agenda de reunions col·lectiva amb entitats i organitzacions per ajudar-te a conèixer les particularitats del sector i del país.
  • Assessorament i acompanyament durant la missió per part dels nostres experts en comerç internacional.

Descobreix noves oportunitats de negoci i amplia el teu mercat en el sector alimentari amb la missió empresarial a Corea i Singapur d'ACCIÓ!

Inscriu-te i sol·licita ara la teva plaça!

 

Internacionalització
Alimentació

Connectar amb potencials clients i obtenir informació de mercat rellevant. Això inclou una agenda de reunions individualitzada amb clients potencials i una agenda de reunions col·lectiva amb entitats i organitzacions per conèixer les particularitats del sector i país.

Una empresa amb producte propi, elaboradora de productes alimentaris diferencials. 

L'idioma utilitzat durant la missió serà l'anglès.

Organitza

Més informació