ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

Del 7 al 10 de novembre del 2023

Inscripcions fins a l'11 de juliol
240  € + IVA

Vols conèixer l’ecosistema de residus a Itàlia de primera mà?

ACCIÓ, en col·laboració amb l’Agència de Residus i el Clúster de Residus de Catalunya, et convida a unir-te al viatge de prospecció al nord d’Itàlia, on tindràs l'oportunitat de conèixer empreses innovadores, instal·lacions avançades i altres agents del sector, per ajudar-te a comprendre les tendències, els desafiaments i les oportunitats d'aquest mercat en constant creixement.

Aprofitarem aquesta oportunitat per intercanviar coneixements, entrar en contacte amb altres entitats i empreses del país, conèixer projectes de simbiosis industrials i visitar la fira Ecomondo, l’esdeveniment referent del sector. 

A través del viatge podràs:

  • Conèixer el mercat italià dels residus, analitzant les tendències locals, les polítiques i els marcs reguladors vigents per ajudar-te a identificar oportunitats de negoci.
  • Intercanviar coneixements i experiències amb experts del sector i afavorir l’adopció de noves pràctiques.
  • Establir sinergies i fer networking de cara a possibles col·laboracions, acords comercials o projectes conjunts.

Et convidem a aprofitar el suport i les connexions que aquesta oportunitat posa al teu abast.

Sol·licita la teva plaça abans del 14 de juliol!

Clústers
Economia circular
/ Energia i recursos / Maquinària i béns d'equip / Matèries primeres i transformació del metall i altres materials / Moble i hàbitat / Paper, cartró i packaging / Tèxtil i moda

Conèixer els principals actors d'aquest mercat, visitar referents locals i participar en reunions de treball amb professionals i experts locals. Aquesta immersió ens permetrà comprendre les tendències, els desafiaments i les oportunitats d'aquest mercat en creixement.

Una empresa vinculada a l'àmbit dels residus.

7/11

Sortida de Barcelona

8/11

Visita la fira Ecomondo a Rimini

9-10/11

Visites a empreses/centres avançats en la gestió de diferents tipus de residus, contacte amb altres clústers o entitats similars d'Itàlia per cercar sinergies, visita a centres tecnològics vinculats als residus al nord d’Itàlia. (Pendent de confirmació)

10/11
Tornada a Barcelona

La missió combinarà la llengua catalana i italiana.