ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Del 8 al 30 de novembre del 2023

Inscripcions fins al 26 d'octubre
200  € + IVA

 

Vols conèixer de primera mà les tendències que definiran el futur de la salut i els principals reptes que haurà d'afrontar?

The Future of Health et permetrà introduir-te a diversos ecosistemes punters en innovació com els Estats Units, Regne Unit, Dinamarca, Corea del Sud i Hong Kong.

Participa en aquest disruptour que tindrà lloc del 8 al 30 de novembre, on els experts de les oficines de Comerç i Inversions de la Generalitat de Catalunya en aquests països, juntament amb startups i corporacions internacionals ens explicaran les seves disrupcions, noves tecnologies que estan transformant el sector, així com models de negoci innovadors.

 • Genera nous reptes per la teva empresa per adaptar-te als canvis d’entorn, adoptant noves tecnologies, noves tendències d’usuari i nous models de negoci.
 • Rep feedback individualitzat d’experts i accedeix a finançament local i internacional.
 • Mira més enllà de la teva empresa i, fins i tot, del teu sector.
 • Inspira’t amb el que estan fent els ecosistemes més innovadors del món.

Inscriu-t'hi i descobreix les últimes tendències en l'àmbit de la salut que definiran el futur dels sector i els principals reptes per afrontar.

Les sessions internacionals s’estructuraran en 9 capítols:

 • AI-Powered Healthcare: Diagnosis, Surgery, and Beyond.
 • Telehealth: Transforming Healthcare Delivery.
 • Building the Organs of the Future.
 • Next-Generation Diagnostics.
 • Hospitals of the Future: Innovations in Healthcare Facilities.
 • Healthy Longevity: Extending Lifespan and Quality of Life.
 • Personalized Medicine: Tailoring Healthcare for Individuals.
 • Ethics and Cybersecurity in Future Healthcare.
 • Wrapup Session.


El DisrupTour inclourà un Bootcamp presencial de reflexió estratègica i disruptiva el dia 8 de novembre a Barcelona amb places limitades. L’objectiu d’aquest taller és l’anàlisi i la detecció de tendències i la identificació de potencials disruptors per a la teva empresa (tecnològics, socials, econòmics...), tot detectant reptes i possibles impactes en el teu model de negoci actual, per poder idear potencials línies d’innovacions disruptives i nous models de negoci.

El bootcamp comptarà amb la participació de Guido Charosky, Cofundador de Drop, expert en innovació estratègica i disseny, amb més de vint anys de trajectòria en sectors com retail, serveis i salut, entre d’altres. És director de l'Innovation Lab de l'MBA d'ESADE i professor de Design Thinking, Innovació i Lean Startup.

Sol·licita ara la teva plaça!

 

Els Disruptours són programes que et permetran conèixer de primera mà els reptes i les tendències en innovació disruptiva que definiran el futur de certs sectors econòmics i empresarials.

ACCIÓ t'hi acompanya en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 450 organismes de suport a l’empresa en 50 països.

Innovació, tecnologia i R+D
Alimentació
/ Biotecnologia / Cosmètica, benestar i economia silver / Indústria 4.0 i tecnologies del futur / Indústria farmacèutica / Salut i serveis sanitaris / Smart Cities / TIC i transformació digital

Generar nous reptes per a la teva empresa per adaptar-te als canvis d’entorn. Rebre feedback individualitzat d’experts i accedir a finançament local i internacional.

Una empresa catalana, centres de recerca, universitats o professionals de l'àmbit de la salut.

Prèviament a aquest disruptour, tens la possibilitat de participar en el bootcamp que constarà de dues parts:

 • 8 de novembre: Bootcamp presencial de reflexió estratègica i disruptiva. Sessió presencial de 09:30 h a 18:30 h al PIER07 Tech Barcelona. Via Laietana 26, Barcelona.
 • Del 10 al 20 de novembre: cada participant del bootcamp mantindrà una reunió de 45 minuts amb l'expert.

A més:

 • Del 14 al 30 de novembre es duran a terme 9 sessions en línia d'una hora de durada amb experts internacionals on es presentaran disrupcions de l'àmbit de la Salut. Les sessions seran els dimarts a les 10 h, els dimecres a les 16 h i els dijous a les 18 h (horaris subjectes a canvis).

L'idioma del disruptour serà l'anglès.

Organitza (Via Laietana, 26, 08003 Barcelona)