ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimecres, 8 de novembre del 2023

De 09.30 h a 13.00 h

Gratuït

Les empreses i les organitzacions d’avui no seran les empreses i organitzacions del demà si no canvien, si no muten: cal que es transformin tecnològicament, que avancin vers la sostenibilitat, que creixin a escala internacional, que siguin inclusives… Allò que és vàlid avui, segurament, no serà vigent en un futur proper.

Per això, ACCIÓ activa la seva nova oferta de serveis, ajuts i actuacions per propulsar la competitivitat de les empreses de l'Alt Penedès i accelerar la seva transformació. Noves eines, instruments i recursos per fer avui l’empresa del demà.

En aquesta jornada presencial a Santa Margarida i els Monjos, ens coneixeràs més a fons i descobriràs el valor compartit, les polítiques i pràctiques operatives que milloren la competitivitat d’una empresa a l’hora que es fomenta la millora de les condicions socioeconòmiques de l’entorn on operen.

A més, en finalitzar la sessió, tindràs l'oportunitat de reunir-te amb nosaltres per parlar sobre el teu projecte. Si estàs interessat, només cal que ho assenyalis en omplir el formulari d'inscripció a l'acte i ens posarem en contacte amb tu per confirmar la reunió.

No t'ho perdis!

Aquesta sessió forma part d'un cicle de quatre sessions a l'Alt Penedès, per descobrir els ajuts i serveis d’ACCIÓ que poden impulsar el creixement de la teva empresa. Cada sessió abordarà una temàtica específica:

Tria la teva o inscriu-te a les quatre!

Estratègia empresarial
Tots els sectors

Donar a conèixer el concepte de Valor Compartit, així com els ajuts i serveis d'ACCIÓ a les empreses de l'Alt Penedès.

Una empresa catalana de qualsevol mida i àmbit d'activitat.

09.15 h

Obertura de portes

09.30 h

Benvinguda

09.40 h

Presentació d'ACCIÓ 

Gemma Arcalís, delegada d’ACCIÓ a l’Alt Penedès i Garraf

10.00 h

El Valor Compartit al servei de les empreses 

11.30 h

Pausa cafè

12.00 h

Entrevistes individuals prèviament programades entre ACCIÓ i l'empresa

13.00 h

Fi de la sessió

Aquesta sessió és totalment presencial i no estarà disponible en línia per streaming.