ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dimarts, 14 de novembre del 2023

De 15.30 h a 17.00 h

Gratuït

En aquesta sessió en línia descobriràs com participar en l'Open Innovation Challenge dins del marc de l'Integrated System Europe Barcelona 2024. Aquest esdeveniment de renom internacional està dedicat a les tecnologies audiovisuals i se celebrarà a Barcelona del 30 de gener al 2 de febrer de 2024.

La sessió es dividirà en dues parts. La primera, en català, se centrarà a explicar el procediment d'inscripció i participació a través de la plataforma de l'Open Innovation Challenge. A continuació, a la segona part, en anglès, et presentarem els reptes que les corporacions privades i les entitats públiques participants han proposat. Aquests reptes estan dissenyats perquè proveïdors d'innovació, empreses i startups puguin abordar-los de manera creativa i innovadora mitjançant tecnologies de l'àmbit audiovisual.

Algunes de les prestigioses corporacions i entitats que ja han plantejat els seus reptes dins de l'Open Innovation Challenge inclouen: Suara, Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, Additio, Interleather, Arquetypo, AMBIT Cluster, Lavinia Group, Consorci Sanitari de Terrassa, TMM Group, Agència Catalana del Patrimoni Cultural (amb més entitats per confirmar).

T'animem a unir-te a aquesta sessió virtual per explorar els reptes proposats i aprendre com presentar la teva solució innovadora. És la teva oportunitat de connectar i inspirar amb la teva tecnologia! 

 

ACCIÓ t'acompanya en aquesta jornada en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network (EEN), del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 450 organismes de suport a l’empresa en 50 països.

Innovació, tecnologia i R+D
Audiovisual
/ Electrònica i electricitat / Energia i recursos / Logística, e-commerce i distribució / Moble i hàbitat / Salut i serveis sanitaris / TIC i transformació digital

Conèixer els reptes proposats i aprendre com presentar la teva solució innovadora

Una startup o una empresa tecnològica amb solucions innovadores, o bé un proveïdor de tecnologia públic.

Primera part (idioma: català)

15.30 h

Benvinguda

Ana Simon, gerent de l’equip d'Innovació Oberta i disrupció d'ACCIÓ

15.35 h

ISE 2024 Open Innovation Challenge

Lurdes Mochales, líder d’equip d'Innovació Oberta Internacional d'ACCIÓ

Segona part (idioma: anglès)

15.45 h

Presentació dels reptes en el marc de l'ISE 2024 

Leyre Alfonso, consultora d'Innovació Oberta Internacional d'ACCIÓ

16.45 h

Torn obert de preguntes

17.00 h

Fi de la sessió

Aquesta sessió combinarà la llengua catalana i anglesa.