ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dilluns, 20 de novembre del 2023

De 10.00 h a 11.30 h

Gratuït

La teva és una empresa o una entitat innovadora? Desenvolupes productes i solucions en el camp de la Internet de les coses o del blockchain?

Si la resposta és afirmativa, la teva empresa pot ser seleccionada per participar amb un estand a l'IOT Solutions World Congress 2024.

L'lOTSWC reuneix en un mateix lloc les solucions de la Internet de les coses aplicades a solucions transversals: connectivitat, optimització de negocis, intel·ligència o clients, entre d'altres. Aquestes solucions responen als reptes de les indústries (manufactura, salut, energia i utilities, transport connectat, edificis i infraestructura, etc.), la intel·ligència artificial, el bessó digital, la computació al núvol, la ciberseguretat, la realitat augmentada, les tecnologies 5G o el Blockchain.

La Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona posen a la teva disposició un espai que acollirà les solucions tecnològiques més innovadores en els àmbits tecnològics descrits anteriorment.

En aquesta sessió presentarem l’edició 2024 del IoTSWC i donarem a conèixer les condicions de participació perquè empreses catalanes puguin tenir la màxima visibilitat a l'espai de l'Ajuntament o la Generalitat de Catalunya. 

ACCIÓ organitza aquesta sessió en el marc de la xarxa Enterprise Europe Network, de la qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l'empresa a 66 països.

Innovació, tecnologia i R+D
Tots els sectors

Aconseguir un estand a l’IoT Solutions World Congress 2024 per presentar i exposar les teves solucions més innovadores.

Una empresa o un agent d’R+D+i que desenvolupa productes i solucions en el camp de la Internet de les coses.

Més informació


C. Roc Boronat, 117
08018 Barcelona