ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

divendres, 24 de novembre del 2023

De 09.30 h a 11.00 h

Gratuït

Coneixes les oportunitats que ofereix l’ecommerce internacional per al sector de l'alimentació?

Segons un estudi publicat per Statista el 2023, s'espera que el comerç digital d'alimentació experimenti un creixement mitjà del 25,2% anual fins al 2027, la qual cosa farà que esdevingui un dels sectors amb més potencial de desenvolupament.

Connecta't a aquest seminari digital, on Jordi Ordóñez, cofundador de l'agència especialitzada en marketplaces All4Marketplaces, compartirà els factors clau per ajudar-te a decidir quins marketplaces internacionals val la pena explorar si ets una empresa d’alimentació. A més, tindràs l'oportunitat d'aprendre com avaluar-ne la rendibilitat.

Després, farem un viatge virtual als mercats del Regne Unit i dels Països Baixos, de la mà de les oficines d’ACCIÓ, on descobrirem les particularitats d'aquests països i ens presentaran alguns dels actors locals que conformen aquests dinàmics ecosistemes de venda online.

Finalment, tindràs l'oportunitat d'escoltar el testimoni d'una empresa del sector de l'alimentació que compartirà les seves experiències treballant amb marketplaces internacionals.

Registra't per obtenir respostes a les teves preguntes i aprendre com expandir la teva marca a escala global mitjançant els canals digitals.

 

Aquesta sessió forma part del servei International eTrade per impulsar la internacionalització de les empreses catalanes a través dels canals digitals.

ACCIÓ t'acompanya en aquesta jornada en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 450 organismes de suport a l’empresa en 50 països.

Internacionalització
Alimentació
/ Vins, caves i begudes

Descobrir la construcció d'estratègies d'internacionalització a través de Marketplaces i aprendre les particularitats de dos dels mercats online més interessants d’Europa: el Regne Unit i els Països Baixos.

Una empresa del sector alimentació interessada en augmentar les teves vendes a través dels canals digitals.

La sessió combinarà el català i el castellà.

Organitza

Col·labora

Més informació