ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Del 27 de novembre a l'1 de desembre de 2023

Inscripcions fins al 19 de juny

Des de 300 euros (vegeu el document de bases reguladores).

Participa en aquesta missió empresarial a Florida per a empreses del sector salut, organitzada per Tecnocampus amb la col·laboració del Research Park de la Florida Atlantic University.

El Research Park allotja empreses tecnològiques de diferents sectors i en especial del sector salut. El 2022, s’han dut a terme activitats de connexió i networking virtuals entre les empreses del sector salut d’ambdós Parcs, validant el potencial de col·laboracions entre elles.

L'Estat de Florida té una economia en creixement i a més a més ofereix incentius fiscals per a les empreses. És especialment atractiu per a les empreses del sector salut, ja que disposa d’una infraestructura d'atenció mèdica d'alta qualitat i té importants universitats i centres de recerca mèdica.

Les empreses participants comptaran amb una agenda comuna amb visites institucionals i participació en esdeveniments de networking dels ecosistemes del Research Park de la Florida Atlantic University i de l’oficina exterior d’ACCIÓ a Miami.

També es beneficiaran d’una agenda de visites individualitzada elaborada per ACCIÓ. 

No t'ho perdis!

Innovació, tecnologia i R+D
Salut i serveis sanitaris

Conèixer l'ecosistema de Florida.

Les empreses hauran de tenir la seva seu social a la comarca del Maresme o estar participant o haver participat en algun programa impulsat per TecnoCampus durant els dos últims anys. Les empreses que no compleixen aquest requeriment, podran optar a l’adjudicació únicament en el cas que no es cobreixen les sis places ofertes i atenent els criteris de selecció de l’article 5 de les bases reguladores. (Vegeu el document adjunt a la dreta d'aquesta pàgina).

27 de novembre: viatge i arribada

28 de novembre

Visita al parc Research Park de la Florida Atlantic University (FAU), i els seus principals espais i infraestructura del sector. A més, les empreses participaran en un esdeveniment de networking en el qual podran presentar els seus projectes o empreses davant un auditori d’empreses i agents de l’ecosistema

Del 29 de novembre al 30 de novembre

Agenda personalitzada de contactes, Les empreses gaudiran d’una agenda de fins a quatre reunions individualitzades, preparada prèviament en funció dels interessos de cada empresa. Visita a l’oficina d’ACCIÓ a Miami, i el seu ecosistema

1 de desembre

Cloenda i tornada a Barcelona.

Les empreses participants es faran càrrec de les seves despeses de trasllat, allotjament i dietes.

Més informació


-