null

Actes External

Del 27 al 30 de novembre de 2023

Inscripcions fins al 10 de novembre
Gratuït

Modacc cerca noves connexions per a la moda catalana. El Clúster de Moda de Catalunya ha organitzat una missió a Corea del Sud. El Fashion Trend Tour Seül permetrà conèixer de primera mà el funcionament del mercat de la moda a aquest país.

El Fashion Trend Tour Seül de Modacc és una missió que ha estat organitzada per Modacc (Clúster Català de la Moda) i també el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM/GENCAT), amb la col·laboració d'ACCIÓ.

El motiu principal d'aquesta missió és explorar la dinàmica del mercat de la moda a Seül, cercar inspiració per a les marques de moda catalana i consolidar connexions comercials al territori per poder entrar i saber com operar al mercat de Corea del Sud.

Quant a les accions que s'engloben en aquest nou projecte que tindrà lloc del 27 al 29 de novembre, i que es podrà estendre fins a dos dies més per a aquells que incloguin l'agenda comercial, són les següents:

  • Kick Off: en aquesta sessió prèvia es consensuaran els objectius principals que es volen consolidar en aquesta missió.
  • Conceptes claus, itinerari i sessió inspiracional: definició dels conceptes clau que es treballaran durant el tour, la proposta i el desenvolupament de litinerari.

Totes dues, es desenvoluparan durant els mesos previs a la missió per anar amb un full de ruta clar i d'acord amb les necessitats i inquietuds de tots els participants.

Durant la realització del Tour a Corea, es durà a terme el 'Safari Korea'. Serà aleshores quan els participants estaran acompanyats per un expert de The Hunter. Daniel Córdoba-Mendiola, Soci Fundador i Director Estratègic de The Hunter, serà el que servirà de guia als que viatgin a Corea.

La delegació d'ACCIÓ a Seül també ofereix la possibilitat d'organitzar una agenda amb possibles socis comercials al país si es comunica abans del 30 de setembre. 

Internacionalització
Tèxtil i moda

Conèixer el funcionament del mercat de la moda a Corea del Sud.

Una empresa catalana del sector de la moda.

La missió serà en anglès.