ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dilluns, 27 de novembre del 2023

De 09.30 h a 14.30 h

Gratuït

 

Vine a aquesta sessió presencial a ACCIÓ per conèixer les convocatòries 2024 d’Horizon Europe dels Clústers 5 (Clima i Energia) i 6 (Alimentació, bioeconomia, recursos naturals, agricultura i medi ambient). Podràs informar-te dels detalls i resoldre els teus dubtes.

A més, si ja estàs preparant una proposta per presentar a alguna d’aquestes convocatòries i vols augmentar les teves probabilitats d’èxit al programa, t’oferim la possibilitat de sol·licitar una reunió individualitzada amb la/es NCPs (National Contact Point) d’aquestes temàtiques de CDTI i ACCIÓ. Et donarem feedback per presentar una proposta guanyadora!

Si no has participat mai en aquest tipus de convocatòries i no saps per on començar, t’explicarem els serveis de suport que ofereix ACCIÓ per acompanyar-te. També, coneixeràs casos d’èxit, així com la Horizon Results Platform i podràs aprofitar la sessió per fer networking amb agents de l’ecosistema català interessats en Horizon Europe i altres Programes Europeus d’RDI.

Abans de la sessió et recomanem que facis un cop d'ull als documents següents:

Infoday Horizon Europe 2024 – Clúster 5 - Informació

Infoday Horizon Europe 2024 – Clúster 6 - Informació

WP 2023-2024 Clúster 5

WP 2023-2024 Clúster 6

 

ACCIÓ t'acompanya en aquesta sessió en el marc de la xarxa Enterprise Europe Network, de la qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l'empresa a 66 països.

Innovació, tecnologia i R+D
Alimentació
/ Biotecnologia / Economia circular / Energia i recursos

Donar a conèixer les novetats de les convocatòries del 2024 dels Clústers 5 i 6, ajudar a millorar les propostes, explicar els serveis d’ACCIÓ i fomentar el networking.

Una empresa o entitat catalana que estigui interessada en participar en les convocatòries 2024 d’Horizon Europe.

La sessió es durà a terme en català, castellà i anglès. La sessió oberta finalitzarà a les 12.30 h, moment en què començarà la revisió de propostes de les empreses interessades i que així ho hagin manifestat en fer la inscripció.

Organitza

Col·labora

Més informació


Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona