ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dimarts, 28 de novembre del 2023

De 11.00 h a 13.00 h

Gratuït

Vols conèixer la situació actual de les empreses catalanes en relació amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i les oportunitats i reptes per millorar la competitivitat i rendibilitat empresarial derivades d'aquests?

Els ODS són els 17 objectius de desenvolupament sostenible definits per l'Organització de les Nacions Unides (ONU) el 2015, que s'han de complir abans de l'any 2030 per assegurar la sostenibilitat de les persones i del planeta.

Coincidint amb el vuitè aniversari dels ODS, l’equador de l’Agenda 2030, el Pacte Mundial de les Nacions Unides a Espanya ha realitzat un estudi que analitza el grau d'implementació dels aspectes relacionats amb els ODS a les empreses.

En aquesta sessió, que es durà a terme de manera presencial i en línia, us presentarem els resultats de les empreses catalanes, que es fan públics per primera vegada. Posteriorment, es durà a terme un debat en una taula rodona sobre els reptes i les oportunitats empresarials que ofereix l'Agenda 2030, amb la participació de representants d'empreses de l'Aliança Catalunya 2030, impulsada pel Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible (CADS) del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.

Si tens interès a incorporar els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) a la teva estratègia empresarial, no et pots perdre aquesta sessió!

Aquesta sessió ajudarà a les empreses que aposten per la sostenibilitat i estan interessades en integrar els ODS en la seva estratègia empresarial a entendre en quin punt de desenvolupament es troba l’Agenda 2030 i com han de continuar per seguir avançant cap a la sostenibilitat.

No t'ho perdis!

 

ACCIÓ t'acompanya en aquesta jornada en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network (EEN), del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 450 organismes de suport a l’empresa en 50 països.

 

Estratègia empresarial / Innovació, tecnologia i R+D
Tots els sectors

Obtenir una visió clara de l'estat de desenvolupament de l'Agenda 2030 i les pautes necessàries per avançar cap a la sostenibilitat.

Una empresa de qualsevol sector.

La sessió combinarà la llengua catalana i castellana.

Més informacióPodrà seguir-se presencialment a ACCIÓ (Passeig de Gràcia, 129) o virtualment.