ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimecres, 29 de novembre del 2023

De 09.30 h a 12.30 h

Inscripcions fins al 27 de novembre
Gratuït

Participa al proper Open Innovation Challenge en el marc del Deep Tech Summit 2023,el punt de trobada d'startups i spinoffs, investigadors, inversors i empreses per trobar solucions revolucionàries als complexos problemes globals actuals.

L'Open Innovation Challenge té com a finalitat connectar startups i grups de recerca deeptech amb corporacions que busquen solucions innovadores.

Comptarem amb corporacions catalanes que presenten els seus reptes i temàtiques d’interès al voltant de les tecnologies deep tech i que busquen mantenir reunions amb startups, PIMES, proveïdors tecnològics públics i privats que puguin oferir-los les seves solucions innovadores als reptes proposats.

Les corporacions participants pertanyen als sector tecnològic, com HP, Intel, Cisco i Fractus, de telecomunicacions com Telefónica, i també hi ha entitats públiques com el Port de Barcelona.

Aprofita aquesta oportunitat única per explorar oportunitats de col·laboració conjunta. No t'ho perdis!

Innovació, tecnologia i R+D
Alimentació
/ Altres indústries del transport / Audiovisual / Automoció, moto i mobilitat lleugera / Construcció sostenible i infraestructures / Economia circular / Electrònica i electricitat / Indústria 4.0 i tecnologies del futur / TIC i transformació digital

Ajudar les corporacions catalanes a fer difusió dels seus reptes d'innovació oberta per trobar la millor solució. Facilitar que les startups, scaleups, spinoffs, centres Tecnio, universitats, etc contactin amb empreses que puguin aplicar les tecnologies que han desenvolupat.

Una empresa innovadora, un centre de R+D, un centre tecnològic o una startup.

Per accedir i participar a l'esdeveniment, caldrà que t'enregistris al Deep Tech Summit.

Organitza

Més informació


Av. Maria Cristina 1-13
08004 Barcelona