ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

13 i 14 de desembre del 2023

Inscripcions fins al 6 d'octubre

370 € (inclou entrada valorada en 900 €)

Prepara't per participar en el congrés i al side event (on podràs conèixer a inversors seleccionats) i gaudeix d’una agenda conjunta i individual per fer networking amb l'ecosistema en el marc de la NOAH Conference a Suïssa.

El congrés Noah Conference, que se celebrarà a Zurich el 13 i 14 de desembre, ha estat definit com l’esdeveniment líder des de 2009 per a Startups innovadores que vulguin reunir-se amb inversors. Assisteixen cada any unes 20.000 persones, de les quals el 30% son inversors. El 60% dels unicorns europeus han presentat a NOAH i més de 1.500 inversors participen cada any en aquest esdeveniment.

Des de 2012, NOAH ha proporcionat una plataforma única per a empreses digitals innovadores per presentar les seves idees disruptives. Més de 800 startups han presentat el seu model de negoci a l’esdeveniment des de llavors, i NOAH ha demostrat ser un valuós trampolí per a molts futurs unicorns que han passat a recaptar un total de 3.200 milions d'euros fins a la data.

Durant l’esdeveniment podràs:

  • Conèixer els BA i els VC rellevants que cerquen oportunitats d’inversió en etapes primerenques.
  • Potenciar el teu perfil públic entre els alts responsables de NOAH i fer-hi negocis.
  • Construir relacions estratègiques amb els gegants corporatius del sector: Google, Amazon, Facebook i més…

Prepara't per participar en el congrés on podràs participar al FireChat, realitzar un Pitch o prendre part en el Workshop sobre l'ecosistema català, on les startups tindran l'oportunitat de presentar els seus projectes. Gaudeix d’una agenda conjunta i individual per fer networking amb l'ecosistema en el marc de la NOAH Conference 2023 a Suïssa.

El preu per participar a través d'ACCIÓ és de 370 euros, que inclou:

  • Entrada d'accés a l'esdeveniment, amb un valor de 900 € (si necessites més d'una, podem oferir-te un descompte especial que ens ha concedit l'organització).
  • Visibilitat a l'esdeveniment: Podràs participar al FireChat, realitzar un Pitch o prendre part en el Workshop sobre l'ecosistema català, on les startups tindran l'oportunitat de presentar els seus projectes.
  • Acompanyament i suport durant els dos dies de l'esdeveniment per part de Startup Catalonia i ACCIÓ.
  • Sopar de benvinguda.
  • Agenda personalitzada organitzada per l'oficina d'ACCIÓ.

Aprofita aquesta oportunitat única!

Startups i Emprenedoria
Tots els sectors

Participar en el congrés i participar o en el FireChat, o fer un Pitch i/o participar en el Workshop que farem sobre l’ecosistema català en el que les Startups podran presentar els seus projectes.

Si formes part d'una empresa digital en fase de creixement com a Digital Champion en el teu mercat o ets una startup d'impacte.

L'idioma de participació combinarà la llengua catalana i anglesa.

Organitza

Més informació


Flughafen CH, 8058 Zuric, Suïssa