ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimarts, 9 de gener del 2024

De 09.30 h a 14.00 h

Inscripcions fins al 5 de gener
Gratuït

 

Coneixes els programes europeus d’R+D+I col·laboratius que hi ha al sector cultural, creatiu i de societat inclusiva?

Vine a aquesta sessió presencial on podràs conèixer més detalls dels programes europeus que tenen per objectiu impulsar aspectes claus com ara la governança democràtica, la participació ciutadana i la transformació tecnològica, entre altres.

En concret, parlarem de:

  • Horizon Europe del Clúster 2 (Cultura, Creativitat i Societat Inclusiva)
  • Creative Europe
  • CERV (Ciutadans, Igualtat, Drets i Valors)
  • Erasmus+ Key Action 2: Cooperation among organisations and institutions

Podràs informar-te dels detalls i consultar els teus dubtes amb els respectius National Contact Points (NCP). A més, si és la primera vegada que participes en aquest tipus de convocatòries i no saps per on començar, t’explicarem els serveis de suport que ofereix ACCIÓ per acompanyar-te.

Inscriu-te si:

  • Vols conèixer les últimes novetats dels programes europeus 2024 d'Horizon Europe del Clúster 2, Creative Europe, CERV i Erasmus+.
  • Estàs preparant una proposta per presentar a alguna d’aquestes convocatòries i vols revisar-la amb el NCP.
  • T’interessa fer networking amb l’ecosistema català interessat en Horizon Europe i altres Programes Europeus R+D+i.

A més, si ja estàs preparant una proposta per Horizon Europe, CERV o Creative Europe i vols augmentar les teves probabilitats d’èxit al programa, t’oferim la possibilitat de sol·licitar una revisió de proposta amb el NCP i amb ACCIÓ. Per fer-ho, hauràs d’omplir el següent formulari i adjuntar l’esborrany de la teva proposta. T'ajudarem a construir una proposta guanyadora!

ACCIÓ t'acompanya en aquesta sessió en el marc de la xarxa Enterprise Europe Network, que agrupa més de 450 organismes de suport a l’empresa en 50 països i del qual ACCIÓ en forma part.

Innovació, tecnologia i R+D
Audiovisual
/ Educació, formació i serveis editorials / TIC i transformació digital / Turisme, cultura, oci, esports i restauració / Videojocs

Donar a conèixer les novetats de les convocatòries del 2024 dels Programes Europeus: Cultura, Creativitat i Societat Inclusiva, ajudar a millorar les propostes, explicar els serveis d’ACCIÓ i fomentar el networking.

Una empresa o entitat catalana interessada en participar en les convocatòries 2024 dels Programes Europeus: Cultura, Creativitat i Societat Inclusiva.

La sessió es durà a terme en català i en castellà.

La sessió oberta finalitzarà a les 12.45 h, moment en què començarà la revisió de propostes de les empreses interessades i que així ho hagin manifestat en fer la inscripció.

Per assignar les reunions de revisió, es prioritzaran els esborrany de propostes sòlides i no només d'assessorament. Cada reunió tindrà una durada de 20 min.

Inscripcions limitades a una persona per empresa / entitat.