null

Actes External

dilluns, 29 de gener del 2024

De 09.30 h a 11.00 h

Gratuït

Vine a aquest acte per conèixer la nova convocatòria d’ajuts per a projectes de digitalització d’«última milla» en empreses del sector turístic finançada amb Fons Next Generation EU.

En aquesta sessió comptarem amb tècnics del SEGITTUR (Secretaría de Estado de Turismo) del Ministerio de Industria y Turismo, entitat responsable de gestionar aquesta línia d’ajuts, que explicaran de primera mà tots els detalls de la convocatòria.

Aquesta convocatòria finança projectes de digitalització d’empreses, associacions i agrupacions d’entitats. Cerca projectes singulars i transformadors que cobreixin processos i productes fàcilment escalables i reproduïbles per a destinacions i sector turístic. Inclou 3 línies d’actuacions:

  • Línia 1: Projectes en agrupació de desenvolupament tecnològic innovadors que incorporin tecnologies emergents o un nou desenvolupament amb risc tecnològic mitjà/baix en l’àmbit de la Internet de les coses, el 5G, el big data, la ciberseguretat o les aplicacions mòbils, entre d’altres.
  • Línia 2: Projectes en agrupació d’implementació i adopció de noves tecnologies que incorporin tecnologies testades prèviament en el mercat amb risc tecnològic baix en l’àmbit de la Internet de les coses, el 5G, el big data, la ciberseguretat o les aplicacions mòbils, entre d’altres.
  • Línia 3: Projectes individuals de pimes d'implementació i adopció de tecnologies testades prèviament al mercat amb risc tecnològic baix o de processos de digitalització de la seva activitat.

 

Si ets una empresa que treballa al sector turístic, no et pots perdre aquesta sessió!

Si ja tens un projecte de digitalització en l'àmbit turisme que pot encaixar en la convocatòria, tens la possibilitat de reunir-te amb els tècnics de SEGITTUR personalment. No perdis aquesta oportunitat! Places limitades per ordre d'inscripció.

 

Si t'interessen els fons NGEU, tens al teu abast l’Oficina Next Generation EU que et permetrà identificar les noves convocatòries d’aquests fons europeus i rebre orientació i assessorament per millorar la teva estratègia d’accés a les subvencions Next Generation EU.

Estratègia empresarial
TIC i transformació digital
/ Turisme, cultura, oci, esports i restauració

Conèixer la convocatòria d’ajuts per a projectes de digitalització d’«última milla» en empreses del sector turístic.

Una empresa del sector turístic amb un projecte de digitalització.

09.30 h

Benvinguda

Joan Romero, director executiu d'ACCIÓ

09.40 h

Presentació de la convocatòria de digitalització d'última milla

Marta Santamaria, tècnica d'R+D+I del SEGITTUR

10.10 h

Clúster TIC Turisme

Xavier Garcia, clúster manager Clúster TIC Turisme

10.20 h

Oficina Next Generation

Xavier Elizondo, mànager de l’Oficina Next Generation d’ACCIÓ

10.30 h

Torn obert de preguntes

10.45 h

Cloenda a càrrec de la Direcció General de Turisme

Marta Domènech, directora general de Turisme de la Generalitat de Catalunya

11.00 h

Inici reunions individuals amb tècnics de SEGITTUR

Aquesta sessió combinarà la llengua catalana i castellana.

Més informacióPodrà seguir-se presencialment a ACCIÓ (Passeig de Gràcia, 129) o virtualment.