ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimecres, 14 de febrer del 2024

De 10.00 h a 12.00 h

Gratuït

Tens una idea de projecte d'R+D+I? Necessites assessorament en l’estructuració del teu projecte? Vols tenir reunions personalitzades amb experts?  

En aquesta sessió, coorganitzada entre ACCIÓ i el Centro para el Desarrollo Tecnológico y la Innovación E.P.E. (CDTI-E.P.E), coneixeràs totes les oportunitats que ofereixen els programes i instruments del CDTI-E.P.E per a la realització de projectes empresarials d'R+D i innovació. 

Representants del CDTI-E.P.E, ens presentaran els programes i instruments per donar suport als vostres projectes. Des d'ACCIÓ també presentarem els detalls de les línies d’actuació pròpies per contribuir a projectes d’R+D i innovació. 

A més tindràs l'oportunitat de parlar del teu projecte amb un expert a través de reunions personalitzades, per comentar el vostre projecte i comprovar el seu encaix amb els serveis i ajuts presentats.  

Com fer-ho?  

Omplint el formulari d'inscripció d'aquesta pàgina i la sol·licitud de revisió de proposta de projecte, que rebràs en el correu de confirmació d’inscripció.  

El termini de presentació de revisió de propostes finalitzarà el 9 de febrer a les 23.00 h. Si no rebem la sol·licitud en el termini indicat, la reunió es donarà per desestimada.  

Les reunions confirmades seran traçades amb posterioritat a la sessió i els gestors d’ACCIÓ es posaran en contacte, via correu electrònic, per confirmar el dia i l’hora de la reunió. El tractament de la informació i la revisió de la proposta es farà sota la premissa de confidencialitat i la informació aportada pel tècnic serà de caràcter consultiu, en cap cas vinculant. 

Finançament / Innovació, tecnologia i R+D
Tots els sectors

Donar a conèixer les característiques dels programes i instruments del CDTI-E.P.E i d'ACCIÓ, així com revisar les propostes dels projectes.

Una empresa o un agent de sistema d'R+D+I, amb experiència en projectes d'R+D i innovació.

10.00 h

Benvinguda

Jordi Aguasca, director de Transformació Tecnològica i Disrupció d’ACCIÓ 

Mª del Pilar González Gotor, Jefa del Departamento de Promoción Institucional y Cooperación Territorial. Dirección de Programas de la UE y Cooperación Territorial de CDTI-E.P.E

10.20 h

Presentació dels programes i instruments de finançament

Emilio Iglesias Cadarso, Jefe de Área del Departamento de Promoción Institucional y Cooperación Territorial del CDTI-E.P.E

Joan Comas, mànager de Programes i Recursos per l'R+D i la Innovació d’ACCIÓ

11.10 h

Taula rodona

Teresa D. Camarasa Palliso, responsable Departament R+D de ERCROS Tortosa

Albert Solana, director de negocis de Qilimanjaro Quantum Tech

11.30 h

Torn obert de preguntes i fi de la sessió

La sessió combinarà la llengua catalana i castellana.

A aquesta sessió podràs assistir-hi presencialment o seguir-la en línia.

Organitza

Més informacióarcelona (Passeig de Gràcia, 129)