ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Del 6 al 10 de maig de 2024

772,5  € + IVA

 

Mèxic s’està convertint en una ubicació estratègica per a la fabricació mundial de components d’automoció. Si ets una empresa d’aquest sector i estàs interessat en consolidar el mercat nord-americà, no deixis passar l’oportunitat de participar en aquesta missió.

La indústria automobilística a Mèxic es troba en un moment clau per al seu creixement. Malgrat les adversitats globals, les exportacions cap als Estats Units han augmentat i s'anuncien noves inversions com ara la nova fàbrica de TESLA a Monterrey.

A nivell local, hi ha una millora en els nivells de producció, disponibilitat de vehicles i temps d'espera més curts. La fabricació de cotxes ha augmentat un 14% el primer semestre del 2023 i s'han anunciat inversions de més de 3.500 milions de dòlars en activitats relacionades amb la producció de bateries i cotxes elèctrics, automatització i energies renovables.

Participa en aquesta missió on podràs establir contacte amb compradors a Mèxic, amb focus principalment en els següents subsectors: extrusió de plàstic, extrusió d’alumini o metall, termoconformació, encunyacions i/o estampat de components d’embotit, forja calenta i freda, injecció de plàstic, acer, electrònica, semiconductors, die casting i cablejat.

Inscriu-t'hi abans del 15 de febrer!

Internacionalització
Automoció, moto i mobilitat lleugera
/ Electrònica i electricitat / Indústria 4.0 i tecnologies del futur / Maquinària i béns d'equip / Química i plàstics

Entrar en contacte amb els departaments de compres, tant de les empreses fabricants de vehicles, com de les empreses proveïdores de primer i segon nivell.

Una empresa del sector automoció, especialment dels subsectors esmentats, amb presència física a Mèxic.

Diumenge 5 de maig

Arribada a Ciutat de Mèxic i vol intern a Guanajuato

Dilluns 6 de maig

Visita OEM’s, Tier 1 i Tier 2 a la zona de El Bajío (Guanajuato)

Dimarts 7 i dimecres 8 de maig

Participació a la trobada de negocis “International Automotive Industry Supply Summit” (Querétaro)

Dijous 9 de maig

Visita OEM’s, Tier 1 i Tier 2 a Monterrey

Divendres 10 de maig

Visita OEM’s, Tier 1 i Tier 2 a Monterrey i vol de tornada a Barcelona

Més informació