null

Actes External

divendres, 21 de juny del 2024

De 09.30 h a 12.00 h

Gratuït

 

Ets una empresa agroalimentària i vols saber com aplicar l’economia circular a la teva activitat? T’agradaria conèixer la normativa vigent en l’àmbit europeu, espanyol i francès?  

L’economia circular té l’objectiu de preservar el valor dels recursos durant el major temps possible, convertint el concepte de residu tal com el coneixem. El sistema permet afrontar reptes mediambientals i socials i suposa una oportunitat de negoci per a empreses de molts sectors, com ara l’agroalimentari.  

En aquesta sessió en línia, organitzada dins el marc del projecte europeu CESAM (Economia Circular i Solucions Sostenibles per al Sector Agroalimentari a la Mediterrània), aprendràs sobre la normativa aplicable al sector agroalimentari en relació amb l’economia circular, tant en l’àmbit europeu, com concretament en l’espanyol i el francès. 

També coneixeràs el marc de normativa aplicat a metodologies de producció i reaprofitament de recursos, com ara la reutilització de l’aigua i els envasos, en països del Mediterrani i dins el marc europeu.   

A més a més, tindràs l’oportunitat de saber-ne més sobre el projecte europeu CESAM  i el seu mecanisme de finançament en cascada

No et perdis aquesta sessió i resolt tots els teus dubtes sobre com aplicar l’economia circular al teu negoci agroalimentari.  

Innovació, tecnologia i R+D
Alimentació
/ Biotecnologia / Economia circular / Indústria 4.0 i tecnologies del futur / Matèries primeres i transformació del metall i altres materials / Paper, cartró i packaging / Química i plàstics / Vins, caves i begudes

Donar a conèixer la normativa aplicable al sector agroalimentari en relació amb l’economia circular. Presentar el projecte CESAM.

Una pime, un centre de recerca i tecnologia, un actor del sector agroalimentari.

Aquesta sessió tindrà lloc en català amb traducció simultània al francès.

Pots consultar el programa complet a l'apartat de documentació relacionada.