ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Dies 7, 8 i 9 de maig del 2018

De 09.30 h a 14.30 h

Inscripcions fins al 2 de maig

150 €

El curs tractarà aspectes teòrics i casos pràctics de gran importància en transferència tecnològica. En concret, estarà centrat en la valoració de la tecnologia i la comercialització de la propietat intel·lectual: com crear valor i impacte, diferents estratègies per comercialitzar i valorar la propietat intel·lectual, així com diversos mètodes per avaluar la tecnologia.

Aquesta formació es farà a càrrec d'Afarin Bellisario, vinculada anteriorment amb el Massachusetts Institute of Technology (MIT) com a Technology Licensing Officer, i amb una àmplia experiència en comercialització de tecnològica.

S'oferirà als participants l'oportunitat d'aprendre els procediments d'una de les oficines de transferència tecnològica amb major renom i activitat a nivell mundial en l'àrea d'innovació i desenvolupaments tecnològics.

Nota:

  • Sessió en anglès sense traducció.
  • Places limitades.
  • Les inscripcions romandran obertes fins a exhaurir les places (s'entendrà una plaça reservada una vegada rebut justificant de pagament). Confirmarem la vostra inscripció a l'adreça de correu electrònic que ens heu indicat.
Innovació, tecnologia i R+D
Tots els sectors

Aprendre diferents maneres per valorar la tecnologia i analitzar com la estratègia comercial afectarà el valor de la mateixa tecnologia / propietat intel·lectual.

Aquesta sessió va dirigida a (per ordre de prioritat): 

  • TECNIOspring fellows (gratuït)
  • Altres agents del sistema d'innovació (150€)*

*La quota d'inscripció inclou la participació en tots els mòduls del programa, material de formació i coffee breaks.

Dilluns 7 de maig

Creating Impact & Value

Dimarts 8 de maig

Road to commercialization and IP value

Dimecres 9 de maig

Licensing as commercialization strategy

Aquest curs ha rebut finançament del programa de recerca i innovació Horitzó 2020 de la Unió Europea sota l'acord de subvenció No. 712949 (TECNIOspring PLUS), així com d’ACCIÓ.

Organitza

Més informació


Passeig de Gràcia, 129
Sala d'actes
08008 Barcelona