ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dijous, 13 de setembre del 2018

De 10.00 h a 11.30 h

Gratuït

L'Esmorzar de finançament torna a Reus amb una sessió on podràs apropar-te al món del capital risc i aprendre de quina manera en pots treure rendiment.

Mario Sans, conseller delegat d'Integra Capital SCR, ens explicarà la seva experiència com a inversor en pimes industrials. Integra Capital és una societat de capital risc que inverteix en empreses en fase de creixement amb l'objectiu de finançar el seu pla d'expansió. A banda d'aportar recursos financers mitjançant ampliacions de capital, addicionalment també col·laboren en la consolidació de pràctiques de bon govern corporatiu, aportant la seva experiència i coneixements al desenvolupament del negoci. Mario Sans, amb un bagatge previ a Avançsa i a la banca d'inversió, ha intervingut en més de 50 operacions corporatives. També és professor de finances l'Institut d'Estudis Financers (IEF).

En el decurs de l'acte podreu conèixer de la seva mà, com va ser el procés d’inversió en Traktech i Teymasa.

A més, comptarem amb la participació de Daniel Fabregas, director general de Teymasa, que ens donarà la seva visió i compartirà la seva experiència.

Els esmorzars de finançament d'ACCIÓ són trobades mensuals amb experts de l’ecosistema financer i els mercats de capital, tant a escala nacional com internacional. En aquestes sessions podràs conèixer nous instruments financers (capital risc, crowdfundingbusiness angels,...) i aprendre dels casos d'èxit més recents d’inversors i emprenedors.

Finançament
Tots els sectors

Informar-te de les possibilitats de cooperació entre empreses de capital risc i pimes,

Un empresari o un emprenedor, tant d’una pime com una startup. Recomanable per assessors, consultors i inversors interessats en conèixer les principals novetats dins de l’ecosistema del finançament.

10.00 h

Benvinguda

10.05 h

Com pot el capital risc acompanyar el creixement de les pimes?

Mario Sans, conseller delegat d'Integra Capital SCR

10.40 h

Torn obert de preguntes

11.00 h

Cafè networking

11.30 h

Fi de la jornada

Més informació


Av. Bellissens, 42
43204 Reus