ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dimecres, 1 de juliol del 2020

De 10.00 h a 11.00 h

Gratuït

 

En aquest seminari virtual, Lluís Ramis, soci director de Cluster Development, analitzarà com aquesta crisi COVID-19 està impactant en els reptes estratègics de les empreses i com cal, en conseqüència, modelar el negoci.

Un aspecte clau, sovint poc analitzat, són els criteris de compra dels clients. Cal entendre l’evolució dels criteris al llarg del temps, ja que la visió del client és clau per entendre el mercat. Sobretot cal entendre els criteris de compra nous, diferents, els que corresponen als demandants més sofisticats, que incorporen tendències de futur. En definitiva, entendre com la gent que compra diferent pot donar lloc a nous models de negoci.

A la sessió es treballaran exemples empresarials pràctics, tant del sector de consum (B2C), com l'industrial (B2B). També veurem com el treball en clau clúster permet entendre els canvis de forma agregada i activar projectes per passar a l’acció.

Aquest seminari forma part del Cicle Catalunya Clústers “ESTRATÈGIES PER ENCARAR EL FUTUR”, organitzat per ACCIÓ i pels 29 clústers del programa Catalunya Clústers.

Clústers / Estratègia empresarial
Tots els sectors

Conèixer l'impacte de la COVID-19 en els models de negoci i com fer-hi front.

Una empresa de qualsevol mida i sector.