ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Del 16 d'octubre al 17 de desembre del 2020.

Inscripcions fins al 9 d'octubre
Gratuït

Si vols accelerar la teva capacitat d’entesa amb les startups per aconseguir una innovació dinàmica i flexible, aquest és el teu programa.

Durant tres mesos i amb la metodologia àgil i personalitzada creada per ESADECREAPOLIS, podràs identificar els objectius d’innovació a abordar amb startups.

Alhora, podràs definir el model de col·laboració que més s’ajusta al que necessita la teva empresa i establiràs el pla d’acció per posar-lo en marxa i connectar-te amb l’ecosistema emprenedor del teu voltant.

Aquest programa compta amb quatre sessions grupals obertes a totes les empreses que s'hi inscriguin: una primera part de formació teòrica i una segona de posada en pràctica a través d’eines i casos concrets d'empresa. Aquestes sessions toquen quatre àmbits clau: estratègia, models de col·laboració, aspectes jurídics i ecosistema emprenedor.

D’entre totes aquestes empreses, se’n seleccionaran 20 per oferir-los-hi un acompanyament amb consultors externs a través de tres tallers de dues hores amb els següents objectius: identificació de reptes, cerca de les startups i sistematització del procés.

Si ets una empresa catalana amb una facturació superior als 5 M€ i vols participar al programa, envia'ns la teva sol·licitud clicant el botó "INSCRIPCIONS" i valorarem la teva proposta.

Inscripcions obertes fins al 9 d'octubre del 2020. 

Innovació, tecnologia i R+D
Tots els sectors

Accelerar la teva capacitat d’entesa amb les startups per aconseguir una innovació dinàmica i flexible.

Una empresa amb seu operativa a Catalunya i una facturació mínima de cinc milions d’euros.

Més informació


Av. Torreblanca, 57
08172 Sant Cugat del Vallès