ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

17 i 18 de novembre del 2020

Inscripcions fins al 9 de novembre
Gratuït

Participa en aquesta activitat de networking que s’organitza en el marc del Congrés Smart City 2020, l’esdeveniment mundial que es focalitza en les ciutats intel·ligents.

Enguany el congrés Smart City es converteix en un esdeveniment 100% virtual: Smart City Live. Una edició única i innovadora que reunirà més de 400 agents innovadors clau que compartiran el seu coneixement, debatran els reptes de les nostres ciutats i inspiraran a fer un desenvolupament de ciutats més intel·ligent i més sostenible.

Les empreses participants en el brokerage d'aquest esdeveniment tindreu l’oportunitat de fer reunions individuals preacordades de 20 minuts amb organitzacions d'arreu del món per presentar els vostres productes, serveis o tecnologies.

Com participar?

  • Fins al 9 de novembre: registra't a la plataforma de l'esdeveniment i crea un perfil  d’empresa que descrigui la teva oferta o demanda. Aquest serà publicat en el catàleg on-line del Brokerage Event.
  • A partir del 13 d’octubre: escull els perfils de col·laboració empresarial més interessants i sol·licita'ls una reunió. Si et conviden a una reunió, pots acceptar-la o rebutjar-la a través de la plataforma.
  • Dies 17 i 18 de novembre: les reunions bilaterals es duen a terme on-line dins les franges horàries escollides pels participants.

No t’ho perdis!

ACCIÓ organitza el Brokerage Event de l'Smart City Expo World Congress en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

Innovació, tecnologia i R+D / Internacionalització
Smart Cities

Trobar socis per a cooperació internacional, acords de venda i llicències, joint ventures, subcontractació, transferència tecnològica o projectes d'R+D.

Una empresa, universitat o un centre tecnològic interessat en el sector de les smart cities.

 

Organitza

Més informació