ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

Inscripcions fins al 28 de gener
Gratuït

Vols un accés directe a grans compradors, importadors i distribuïdors d’arreu del món?

El Grand Paris és el macro projecte d'ordenació urbana de la regió metropolitana Île de France, amb eix a la capital francesa. Els principals focus d'actuació són estacions de rodalia, metro i transport associat edificació d'habitatges, cultura i medi ambient.

En el marc d'aquest gran repte, la Societé du Grand Paris, creada ad-hoc per dissenyar i gestionar la monumental inversió (la quarta al món, després dels grans projectes xinesos), especialment pel que fa a la construcció de noves línies de metro i estacions (amb 200 km de línies i 68 noves estacions), gestiona l'adquisició de l'equipament necessari per a la seva execució i el desenvolupament al voltant de les estacions.

El dia 4 de febrer, l’oficina d’ACCIÓ a París organitza reunions virtuals individuals amb la Société Du Grand Paris amb les empreses catalanes dels perfils d'interès del projecte, prèviament validades per l’empresa francesa.

En el document de requeriments adjunt a la dreta d'aquesta pàgina pots veure el perfil d'empreses i productes d'interès de la Société Grand du Paris.

T'hi posem en contacte:

  • Omple el formulari d'inscripció i sol·licita una entrevista virtual cara a cara. 
  • El comprador, amb l’assessorament de l’equip de les oficines exteriors d'ACCIÓ, escollirà els proveïdors que més s’adaptin a les seves necessitats.
  • Si la teva empresa és una de les que ha interessat al buyer, fixarem una data i hora de reunió on també hi participarà un consultor d’ACCIÓ. A més, i per millorar-ne l’experiència, cada trobada es realitzarà a través d’una plataforma única que facilita la interacció entre proveïdors i compradors.
  • Acabada la reunió, les empreses rebran el seguiment i l’assessorament d’ACCIÓ.
Internacionalització
Construcció sostenible i infraestructures
/ Electrònica i electricitat / Energia i recursos / Smart Cities
Connectar-te amb destacats importadors o distribuïdors mundials, que troben a Catalunya una xarxa empresarial àmplia i diversificada.

Empreses dels sectors: Infraestructures i construcció, Electrònica i electricitat, Energia i Recursos, Smart Cities