ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dimecres, 24 de març del 2021

De 09.30 h a 11.45 h

Gratuït

 

Els workshops Marketplace de solucions d’Industria 4.0 són un dels mecanismes de suport del programa ProACCIÓ 4.0 on, en una sola sessió, es presenten diferents solucions reals sobre l’àmbit de la Indústria 4.0.

Enguany es té previst realitzar quatre edicions de Marketplace de solucions d’Industria 4.0 amb un enfocament sectorial. També es complementarà la sessió amb informació sobre mecanismes públics de suport a la transformació digital de les empreses.

L’oferta de capacitats tecnològiques que es presentarà en aquesta ocasió seran solucions d’Indústria 4.0 aplicades als sectors d’alimentació, begudes, agricultura, ramaderia i pesca, que estan ja disponibles avui en dia a Catalunya, especialment en pimes, i relacionades principalment amb els següents àmbits:

  • Serveis de consultoria en estratègia de transformació digital, metodologies d'optimització i digitalització de processos.
  • Solucions d’automatització, sensorització i digitalització de processos de monitoratge i control.
  • Solucions de robotització industrial, robòtica col·laborativa o autònoma.
  • Solucions d'intel·ligència artificial i data analytics per a la millora en la presa de decisions.

No t'ho perdis!

Innovació, tecnologia i R+D
Alimentació
/ Alimentació especialitzada i gurmet / Indústria 4.0 i tecnologies del futur / Tecnologia per a l'alimentació / Vins, caves i begudes
Conèixer 9 solucions reals en l’àmbit de la Indústria 4.0 disponibles avui dia a Catalunya i aplicades als sectors d’alimentació, begudes, agricultura, ramaderia i pesca.

Una empresa (especialment pime) dels sectors d’alimentació, begudes, agricultura, ramaderia i pesca.