ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimarts, 25 de maig del 2021

De 09.00 h a 10.00 h

Gratuït

 

Una de les parts essencials en la relació d’un emprenedor amb els seus inversors és la transparència en la transferència de dades sobre l’evolució del negoci. Una política adequada en aquest sentit pot afectar molt en la relació entre ells.

Com i amb quina informació se sent còmode un business angel i a la vegada li permet aportar valor i donar suport als fundadors?

Quines eines són les més adequades per al reporting als inversors? Quines dades són més importants per aquests? Amb quina freqüència s’han de transmetre aquestes dades? Qui ha de participar en aquest procés?

Àlex Rodríguez Bacardit, director de Startup Grind Barcelona i CEO i co-fundador de MarsBased, aprofundirà en aquestes qüestions i en d’altres sobre com els inversors valoren el reporting i com l’han d’abordar els emprenedors.

No t'ho perdis!

Els Esmorzars de finançament són trobades mensuals amb experts de l’ecosistema financer i els mercats de capital, tant a escala nacional com internacional. En aquestes sessions podràs conèixer nous instruments financers (capital risc, crowdfunding, business angels,...) i aprendre dels casos d'èxit més recents d’inversors i emprenedors.
Finançament / Startups i Emprenedoria
Tots els sectors

Donar a conèixer l'ecosistema emprenedor de Catalunya.

Una startup, un emprenedor o un investigador.

9.00 h

Benvinguda

Oriol Sans, Sènior Mànager de Startups

9.05 h

Reporting, què volem saber els inversors

Àlex Rodríguez Bacardit, director de Startup Grind Barcelona i CEO i co-fundador de MarsBased

9.45 h

Torn obert de preguntes

10.00 h

Cloenda

Oriol Sans, Sènior Mànager de Startups

Organitza

Més informació