ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dimarts, 8 de juny del 2021

De 10.00 h a 13.30 h

Gratuït

Del 8 al 10 de juny, tindrà lloc l'Advanced Factories Expo & Congress, la trobada anual per a empreses industrials on es mostren les darreres innovacions en automatització industrial, robòtica, màquina-eina i digital manufacturing, juntament amb les tecnologies que permeten impulsar la competitivitat industrial gràcies a nous models de negoci, nous processos de producció i la implantació de la Indústria 4.0.

En el marc d'aquesta fira el dia 8 de juny, tindrà lloc el Catalonia Market 4.0, un espai on coneixeràs oportunitats d’innovació que et permetran optimitzar costos i descobriràs com et poden ajudar les solucions de la Indústria 4.0 que ja estan disponibles a Catalunya.

Aquesta fira es farà en format 100% presencial, és per això que l'aforament a la fira i al Catalonia Market està limitat i s'han pres totes les mesures sanitàries exigides per garantir la seguretat dels assistents.

Durant el matí podràs participar en els tres blocs en què s'estructura el Catalonia Market:

  • BLOC 1 - Programa ProACCIÓ 4.0 i novetats de l’ecosistema a Catalunya sobre Indústria 4.0. Presentació de les principals novetats 2021 d'aquest programa d’ajuts i serveis 4.0 dirigit a pimes, així com de les noves iniciatives per a la indústria.
  • BLOC 2. Reptes de la indústria, sostenibilitat i digitalització. Empreses de gran pes industrial a Catalunya presentaran els principals reptes industrials que tenen o que estan identificant quant a la sostenibilitat i que es poden abordar amb solucions 4.0 o de manufactura avançada.
  • BLOC 3. Formació en competències digitals i més enllà: Pimes, Ajuts i Talent. Es presentaran els programes de formació professional en competències digitals i el programa d’ajuts i serveis de suport a la Indústria 4.0 dirigit a pimes.

Al final de cada bloc els assistents podreu parlar amb els experts que fan les presentacions.

A més, a l’Advanced Factories també trobaràs expositors, novetats, conferències, activitats i grans experts en indústria avançada.

No t'ho perdis!

Innovació, tecnologia i R+D
Indústria 4.0 i tecnologies del futur
Conèixer els principals reptes empresarials i sectorials de la indústria catalana que poden representar grans oportunitats d’innovació.

Una empresa industrial que vol conèixer els reptes que les empreses industrials del seu sector, abordant tecnologies avançades de la producció i de la Indústria 4.0 per ser més competitives i flexibles.

Acte presencial

Amb la inscripció al Catalonia Market, rebràs un codi per accedir gratuïtament a la Fira Advanced Factories Expo & Congress.


Pl. de Willy Brandt, 11-14
08019 Barcelona