ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

De l'11 al 13 de juny del 2021

Gratuït

La primera edició de FIRHÀBITAT, la Fira de la Bioconstrucció i l’eficiència energètica de Catalunya, la Fira de la Bioconstrucció i l’eficiència energètica de Catalunya, neix amb l’únic objectiu de convertir-se en un punt de trobada i intercanvi entre expositors, empreses i visitants que tinguin especial interès en la biologia de l’hàbitat, eficiència energètica, l’autoconsum i els habitatges sostenibles. Aquest esdeveniment, únic a Catalunya, vol generar consciència i deixar petjada sobre aquest model de construcció i, alhora, fomentar la col·laboració entre els professionals i empreses del sector.

A la zona d’expositors s’hi instal·laran empreses vinculades al sector de la bioconstrucció, energies renovables i tot tipus de serveis relacionats. Hi haurà professionals del sector de la construcció, des d’arquitectes i aparelladors a promotores i constructores, així com empreses especialitzades en el sector de la bioconstrucció i proveïdors de materials.

El certamen pretén difondre entre el públic general les possibilitats que ofereix la bioconstrucció, tant en obra nova com en reformes, així com els seus beneficis per a la salut; ser un punt de trobada i referència per a professionals del sector; ajudar a empreses i productors locals a difondre els seus productes i/o serveis; i convertir la comarca del Berguedà en un referent estatal en el món de la bioconstrucció, l’ecologia, la sostenibilitat i l’eficiència energètica.

També serà escenari de la trobada d’alumnes i exalumnes del Màster de Bioconstrucció que organitza l’Institut Espanyol de Baubiologie (IEB), referent nacional en l'àmbit de la bioconstrucció i la biologia de l'hàbitat, amb el suport de l’Institut Alemany de Baubiologie (IBN). Durant tres dies, es realitzaran a Avià els seminaris d’especialització del màster, que inclouran els exàmens i la presentació dels Treballs de Final de Màster.

Estratègia empresarial / Innovació, tecnologia i R+D
Construcció sostenible i infraestructures
/ Economia circular / Energia i recursos / Matèries primeres i transformació del metall i altres materials / Moble i hàbitat
Objectiu de l'acte
Conèixer i intercanviar entre expositors, empreses i visitants que tinguin especial interès en la biologia de l’hàbitat, eficiència energètica, l’autoconsum i els habitatges sostenibles.
T'interessa si ets...

Una empresa, un professional, un estudiant i/o públic general interessat en la bioconstrucció.

L'entrada és lliure a l'espai de la fira. Només cal inscripció prèvia com a expositor.