ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dijous, 17 de juny del 2021

De 09.30 h a 10.30 h

Gratuït

 

El govern alemany obliga les empreses a reciclar el 73% del plàstic, en el marc d'un nou paquet de reformes contra el canvi climàtic. D'altra banda, el potencial de reciclatge futur de les bateries a Alemanya i la UE és important. El govern federal d’Alemanya té com a objectiu que el 2023 hi hagi registrats a Alemanya de set a deu milions de vehicles elèctrics. Els materials compostos de fibra s’utilitzen cada vegada més per a la construcció lleugera a les indústries de l’automoció i aeroespacial. El seu reciclatge suposa grans reptes per a la indústria alemanya del reciclatge.

En aquesta sessió, organitzada en col·laboració amb GTAI i la iniciativa clúster residus, analitzarem les oportunitats per a les empreses catalanes en els sectors de bateries, plàstic i compostos al mercat alemany.

A més, l’empresa TRAXPO ens explicarà la seva experiència en el reciclatge industrial de poliestirè expandit i el seu aprenentatge en mercats madurs com l’alemany.

No t'ho perdis!

Aquesta sessió està inclosa dins del programa dels International Business Days - Focus Europa d’ACCIÓ, que tindran lloc del 14 al 18 de juny. A través de tallers i entrevistes amb experts, els International Business Days són una oportunitat perquè aprofundeixis en el coneixement dels mercats d’arreu del món i estudiïs la possibilitat d’introduir-hi el teu negoci.

Internacionalització
Economia circular
/ Energia i recursos / Matèries primeres i transformació del metall i altres materials / Química i plàstics

Donar a conèixer les oportunitats de negoci en el sector del reciclatge a Alemanya.

Una empresa de gestió de residus o de reciclatge de plàstics.

L'acte es durà a terme en castellà.

Organitza

Més informació