ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

21 i 22 de juny del 2021

De 09.30 h a 16.30 h

Inscripcions fins al 17 de juny
Gratuït

 

Per què cal innovar? Què aporta la innovació a les empreses? Quines són les tendències en innovació dins del sector dels residus?
Aquest esdeveniment vol donar resposta a aquestes i a altres qüestions dins l'àmbit dels residus.

Durant dos dies, realitzarem diferents sessions al voltant de les següents temàtiques. Clica als noms de les sessions per visionar els vídeos d'aquestes.

21 de juny

22 de juny

Aquestes sessions es desenvoluparan a través d’una plataforma on cada assistent podrà crear el seu propi perfil, conèixer la resta d’assistents i podrà fer-hi networking.

No t'ho perdis!

El Clúster de residus és una iniciativa conjunta de l’Agència de Residus de Catalunya i ACCIÓ amb l’objectiu d’agrupar empreses i agents d’entorn de tota la cadena de valor del sector. Això implica anar des de l’origen del residu, passant per la seva gestió (recollida, classificació, tractament i valorització) i arribar fins al seu final de cicle de vida o al client final de la matèria primera secundària.

Amb aquesta visió de la cadena de valor, el sector dels residus està format a Catalunya per 693 empreses que facturen 10.000 milions d’euros i reuneixen uns 41.000 treballadors. La majoria d’aquestes empreses, un 86%, són operadors de residus; però aquestes xifres també inclouen productors de béns d’equipament i tecnologies de tractament, construcció d’infraestructures i instal·lacions, consultoria, enginyeria i control i anàlisi.

Clústers / Innovació, tecnologia i R+D
Economia circular
/ Energia i recursos / Paper, cartró i packaging / Química i plàstics
Donar a conèixer tendències, casos empresarials, tecnologia i centres d'investigació (entre d'altres) vinculats a l'àmbit dels residus.

Empreses de l'àmbit dels residus.

 

Les ponències es duran a terme en llengua catalana i castellana.