ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

Del 28 de juny al 7 de juliol del 2021

Inscripcions fins al 25 de juny
Gratuït

A finals de juny arriba a Barcelona el 4YFN, en el marc del Mobile World Congress, l'esdeveniment dedicat al mòbil més gran del món. Enguany el format serà híbrid, amb sessions presencials i altres on-line.

En el marc d'aquesta fira, l'Open Innovation Challenge et permetrà mantenir reunions amb corporacions, inversors, startups i altres proveïdors tecnològics d'arreu del món.

Registra't a la plataforma abans del 20 de juny, on podràs descobrir els perfils de les grans empreses que busquen solucions i proposar-los una solució, així com demanar una reunió amb les que més t'interessin.

Podràs reunir-te amb grans empreses i inversors nacionals i internacionals com Acciona, Roca, Racc, Celsa, Mediapro, Bayer, Torres, Eurofred, Würth, Damm, AstraZeneca, Capgemini, Nestle, Henkel, Suez, Samsung, Hyundaiaccedeix als seus reptes tecnològics per trobar-hi solució.

ACCIÓ t'acompanya en aquestes jornades en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

Innovació, tecnologia i R+D / Startups i Emprenedoria
Mobile & Gaming
Exposar les teves solucions a les grans empreses i inversors del sector.

Una startup o un proveïdor tecnològic.


Av. Joan Carles I, 64
08908 Hospitalet de Llobregat, l'