null
divendres, 14 de gener del 2022
De 09.30 h a 11.00 h
La tecnologia està impactant la cadena de valor agroalimentària, generant canvis profunds en els models de negoci tradicionals i facilitant la irrupció de nous actors.
La innovació oberta s'ha convertit en una eina estratègica per atraure i desenvolupar innovació a les principals companyies d'alimentació de tot el món. Aquesta innovació, s’està impulsant gràcies a l’aplicació del model Corporate Venturing, un nou model d’innovació que crea sinergies entre grans empreses i startups.
En aquesta sessió es tractaran els següents temes:
Si vols posar en marxa programes d’innovació oberta i de Corporate Venturing, no et perdis aquesta sessió!
Obtenir coneixement estratègic i tàctic per posar en marxa programes d'innovació oberta i de Corporate Venturing en empreses de la indústria alimentària amb garanties d'èxit.
Personal directiu d'empreses dels clústers alimentaris.
Benvinguda
Encarni Avilés, líder d'equip de capacitació d'equips clúster d'ACCIÓ
La innovació oberta a l’agenda del CEO. Descobrint el valor estratègic de la col·laboració amb agents externs
José Luis Cabañero, cofundador i CEO de Eatable Adventures
De la cultura innovadora a la inversió en startups. Principals eines d’innovació oberta i Corporate Venturing
Mila Valcárcel, cofundadora i Managing Partner de Eatable Adventures
Inversió en startups. Implicacions financeres del Corporate Venturing
José Luis Cabañero, cofundador i CEO de Eatable Adventures
Torn obert de preguntes
Fi de la sessió
Aquesta sessió va dirigida exclusivament al personal directiu d'empreses dels clústers alimentaris.
La sessió es durà a terme en català i castellà.