ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dijous, 3 de febrer del 2022

De 12.00 h a 13.00 h

Gratuït
Connecta't a aquesta sessió i descobreix les oportunitats comercials actuals a l'Àfrica Occidental.
 
Ghana, la segona economia de l'Àfrica Occidental ha experimentat un creixement molt ràpid en els últims anys. Afavorit per l'estabilitat política i per un teixit empresarial i  industrial local en ple desenvolupament, el país actua com a porta d'entrada a l'Àfrica de l'Oest anglòfona. A més, Ghana ha vist com augmentava la seva classe mitjana i arribava inversió estrangera i el país presenta nombroses oportunitats de negoci en diferents sectors.
 
Costa d'Ivori, un país amb base industrial i unes infraestructures desenvolupades, suma el 40% del PIB de la Comunitat Econòmica dels Estats d'Àfrica Occidental i es posiciona com la porta d'entrada a l'Àfrica de l'Oest francòfona. Des de 2011, el país creix en inversió estrangera i presenta oportunitats de negoci interessants en diversos sectors.

En aquest taller coneixeràs com fer negocis en aquests mercats i podràs formular les teves preguntes als experts.

 
A més d'aprofundir en aquests països, et podràs preparar per a la missió empresarial prevista aquest 2022.
 
Inscriu-te a la sessió i descobreix-ne més!
 
Aquesta sessió està inclosa dins del programa dels International Business Days - Focus Àfrica i Orient Mitjà, que tindran lloc del 31 de gener al 4 de febrer. A través de tallers i entrevistes amb experts, els International Business Days són una oportunitat perquè aprofundeixis en el coneixement dels mercats d’arreu del món i estudiïs la possibilitat d’introduir-hi el teu negoci.
Internacionalització
Tots els sectors

Descobrir les oportunitats de negoci a l'Àfrica Occidental i informar-te de la missió prevista.

Una empresa de qualsevol sector i mida.

Aquesta sessió es durà a terme en català i castellà.