ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

Del 22 de febrer a l'11 d'octubre del 2022

Dimarts i dijous de 18.00 h a 21.00 h

3.330  € + IVA

El postgrau en Economia Circular - Eines i Estratègies d'Innovació Industrial té per objectiu formar experts en economia circular, professionals capaços de donar respostes concretes i mesurables a les empreses que veuen el desenvolupament sostenible com una oportunitat d'innovació, aprofitant les possibilitats que ofereix l'economia circular com a gran avantatge competitiu.

La figura de l’expert en economia circular ha pres una gran rellevància, com a professional amb capacitat d'incorporar una visió estratègica, tecnològica i gestora en el nou paradigma del sistema productiu de la Unió Europea.

Es tracta d’un perfil professional capaç de generar i implementar accions en el si de la societat, l'administració i la indústria per poder liderar la transició cap a una economia més sostenible.

Consulta tota la informació detallada i el programa.

Innovació, tecnologia i R+D
Economia circular
  • Liderar processos d’innovació a les empreses sota el nou context d’economia circular
  • Convertir els actuals reptes (esgotament de recursos, normatives emergents, etc.) en oportunitats (reducció de costos, posicionament empresarial, innovació en models de negoci, competitivitat i resiliència, etc.)

Un professional interessat a adquirir coneixements en economia circular i sostenibilitat.

Inscripció oberta fins l'inici del curs o fins l'exhauriment de places.


Carrer de Badajoz, 73
08005 Barcelona