ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dimecres, 23 de febrer del 2022

De 16.00 h a 17.00 h

Gratuït

 

En aquesta sessió coneixeràs l'estudi 'La proteïna alternativa com a driver de canvi a la indústria alimentària a Catalunya: mapeig i anàlisi'.

Si ets una empresa o agent de l’ecosistema del sector d'alimentació, en aquesta sessió descobriràs les conclusions de l'estudi. A més, rebràs inputs estratègics pel desenvolupament d'aquest negoci a Catalunya.

Les macrotendències d’increment de la població i de la demanda d’aliments mundials combinades amb accions cada vegada més radicals en pro de la sostenibilitat fan que la proteïna alternativa sigui un sector incipient amb altes potencialitats de desenvolupament a Catalunya. Segons les Nacions Unides, la producció de carn a escala mundial s’hauria de duplicar l’any 2050.

Això no obstant, el sector carni té una alta petjada hídrica en el seu procés de producció mentre que les carns cultivades i les plant-based, tot i ser una innovació força disruptiva, poden augmentar molt l’eficiència productiva. Segons dades de la consultora ATKearney (2019) s’estima que l'any 2040, el 60% de les carns que consumirem no seran d’origen animal.

Inscriu-te a la sessió i descobreix-ne més!

Estratègia empresarial
Alimentació
/ Alimentació especialitzada i gurmet
Conèixer les conclusions de l'estudi i obtenir inputs estratègics pel desenvolupament d'aquest negoci a Catalunya.

Una empresa o agent de l’ecosistema del sector d'alimentació

16.00 h

Benvinguda

Natàlia Mas i Guix, directora general d’Indústria de la Generalitat de Catalunya

16.10 h

Presentació de les conclusions de l’estudi

Eduard Ribas, soci fundador de Clúster Development

16.50 h

Cloenda de la sessió

Alberto Pezzi, sènior manager d’Estratègia Competitiva de la Direcció General d'Indústria