null

Actes External

Del 3 al 8 de juny del 2018

Inscripcions fins al 4 d'abril

1.150 € (preu aproximat)

Et convidem a la Missió empresarial del sector de la moda als Estats Units, que tindrà lloc del 4 al 7 de juny a Miami. Participar en aquesta missió aportarà als participants una visió global del funcionament del sector tèxtil-moda als Estats Units, a més d’un coneixement molt acurat d’aquest ecosistema a l’Estat de Florida, formes d’entrada, partners locals, etc. S’organitzarà un esdeveniment B2B dissenyat especialment per atreure l’atenció de representants i compradors potencials.

Els Estats Units ofereixen, aproximadament, un mercat potencial de 90 milions de persones (sobre els seus 330 milions d’habitants). Un país gairebé continental amb una economia competitiva i oberta als negocis.

En el sector moda, la indústria local estatunidenca viu una tendència inequívoca cap a la desaparició, de tal manera que pràcticament tot el producte s’importa des de l’Àsia i l’Amèrica Llatina. En aquest context, el segell de disseny i qualitat europeu que hi pot aportar la moda catalana és un valor afegit.

Vols conèixer més sobre aquest mercat? No et perdis l'article Com vestir els Estats Units.

Aquesta missió s’organitza en el marc del projecte europeu INTERTEX per a l’impuls de la internacionalització de les pimes del sector tèxtil-confecció de l’espai SUDOE, i en col·laboració amb MODACC, Clúster Català de la Moda.

El cost de participació a la missió inclou:

  • Vols i hotel: Cost a determinar en funció del moment de la reserva.
  • Agenda de reunions B2B, formació i retail tour: 3 dies d’agenda comuna i 1 dia d’agenda individual (Activation Day) organitzada per l’Oficina Exterior d’ACCIÓ a Miami i en comú amb les empreses participants de les altres regions.
  • Participació i despeses promocionals de l’Activation Day.
  • Material informatiu.
  • Coordinació de l'equip d'ACCIÓ a Barcelona i a Miami.

Les empreses participants podran gaudir d’un ajut de 850 € en concepte de bossa de viatge. El nombre de bosses de viatge és limitat i les places per la missió es concediran per ordre d’inscripció, prioritzant la idoneïtat de la línia de producte de l’empresa.

Les empreses també gaudiran d’un ajut de 1.100 € en concepte d’organització de les agendes de reunions B2B i activitats de la setmana. Aquest cost es pagarà directament des d’ACCIÓ i l’empresa no haurà d’abonar cap import per aquest concepte.

Internacionalització
Tèxtil i moda

Facilitar a les empreses del sector de la moda la seva entrada al mercat dels Estats Units.

Una empresa del sector tèxtil-moda amb marca pròpia, especialment enfocat a moda estiu, resort/centre turístic, bany, travel retail i athleisure (roba esportiva).

Diumenge, 3 de juny

Arribada a Miami

Dilluns, 4 de juny

Formació amb experts del sector

Dimarts, 5 de juny

Retail tour

Dimecres, 6 de juny

Esdeveniment B2B Activation Day

Dijous, 7 de juny

Dia obert a reunions amb els contactes fets el dia anterior a l'esdeveniment b2b.

Activitat de networking amb les catorze empreses participants a la missió

Divendres, 8 de juny

Tornada a Barcelona

El pressupost pot variar en funció del número d'empreses participants i del moment de reserva de vols i hotels.

L’import de la bossa de viatge es descomptarà directament de la factura de l’agència de viatges seleccionada per ACCIÓ.

Més informació


-