• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

De l'1 al 5 d'octubre del 2018

Inscripcions fins al 31 de maig

2.000 €

Coneix de primera mà el sector de la salut i la bellesa a Colòmbia, i les oportunitats de negoci que pots trobar per a la teva empresa.

Pel que fa al sector de la salut, Colòmbia té 16 clíniques dins de les 40 millors d'Amèrica Llatina, especialitzades en diferents sectors, cardiologia, cirurgia estètica, odontologia, oncologia i urologia entre d'altres. A més a més el país s'està especialitzant des de fa uns anys amb el que es coneix com a turisme de salut. Clíniques i hospitals punters estan ubicats tant en les principals ciutats del país com en zones franques, on els materials i maquinàries importades no requereixen de nacionalització. 

Colòmbia és un país que ha d'importat tot tipus de dispositius mèdics d'alt valor tecnològic com raigs X, softwares, maquinaria especialitzada i d'altres. La seva producció nacional només és en material bàsic de poc valor afegit com bisturís, alcohols, esparadraps, dents artificials i material ortopèdic bàsic. Les importacions colombianes procedeixen principalment d'Estats Units (32%) i d'Europa (33%).

Per altra banda Colòmbia és el cinquè mercat de cosmètics i articles de tocador a Llatinoamèrica, amb un consum per càpita d'US $ 79,8, xifra que supera països com Perú (US $ 74,9), i representa un terç del consum de mercats com els Estats Units i França. L'objectiu del govern nacional és que al 2032 Colòmbia sigui un país reconegut a nivell mundial com un líder en la producció i exportació de cosmètics, productes de neteja de la llar i absorbents d'alta qualitat amb base d'ingredients naturals.

El sector a Colòmbia presenta oportunitats per a productes d'importació com: barreges odoríferes, tractaments capil·lars, maquillatge, preparats per afaitats i perfums, així com altres productes i serveis que millorin la indústria cosmètica colombiana destinada al mercat de l'exportació (packaging, maquinària, així com investigació en nous productes i noves presentacions entre d'altres. A més, Colòmbia és el segon país amb major biodiversitat biològica mundial: major diversitat de plantes, mamífers i aus. El que suposa una font de nous principis actius per a la fabricació de cosmètics.

Les empreses participants podran gaudir d'un ajut de 959 EUR € (import borsa viatge) en concepte de bossa de viatge (segons normativa). El nombre de bosses de viatge és limitat i es concedirà per ordre d’inscripció.

Si estàs interessat en la missió, el dia 24 de maig es durà a terme una sessió informativa.

Estratègia empresarial / Internacionalització
Salut i equipaments mèdics

Trobar noves oportunitats de negoci en el mercat colombià del sector de la salut i la cosmètica, amb la millor estratègia possible.

Una empresa del sector de la salut i la cosmètica:

  • salut: instruments i tecnologies mèdiques, farmàcia, serveis i productes hospitalaris en general.
  • cosmètica: tant productes com serveis per a la indústria i productes finals.
Diumenge 30 de setembre

Vol Barcelona - Bogotà

Dilluns 1 d'octubre

Agenda comuna (salut/cosmètica)

Dimarts 2 d'octubre

Agenda individual (salut)/ retail tour (cosmètica)

Dimecres 3 d'octubre

Agenda comuna (salut/cosmètica)

Dijous 4 d'octubre

Visita a la fira Belleza y Salud (cosmètica) o agenda individual (salut)

Divendres 5 d'octubre

Agenda individual i vol de tornada Bogotà - Barcelona