ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

17, 18 i 22 de desembre

Gratuït

Places exhaurides.

En aquests tres dies, aprendràs a gestionar, amb una metodologia senzilla i amb la mínima documentació, els teus projectes d'R+D+i.
 
La metodologia a utilitzar no ha de suposar un obstacle per la seva gran complexitat i, especialment, per uns requeriments documentals excessius. 
 
En la primera d'aquestes sessions, el dia 17/12/2020, desenvoluparem una metodologia estructurada que permeti definir què es vol fer, perquè es vol fer, com es podria fer, qui ho podria fer, quan ho faria i amb què.
 
En la sessió del dia 18/12/2020 ens centrarem en la direcció d'equips d'alt rendiment. Una de les tasques directives més importants és la d'influir en el comportament de les persones amb les quals interaccionem, sigui verticalment o lateralment, des de dins o cap a fora de l'organització.
 
I en la sessió del 22/12/12 veurem com la complexitat i incertesa del món actual combinat amb la pandèmia de la COVID-19 ha tensat al màxim les empreses aquest any 2020. Descobrirem els 4 conceptes clau per crear el nostre propi mètode de transformació en una organització d’èxit del segle XXI i aprendrem a utilitzar metodologies agile per garantir l’execució dels projectes. 
 
 
ACCIÓ organitza aquest curs en el marc d’activitats de la xarxa Enterprise Europe Network, de la qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.
Innovació, tecnologia i R+D
Tots els sectors
Gestionar correctament i de manera senzilla els projectes d'R+D+I.

Una empresa innovadora.

Pots veure el programa complet del curs a la dreta d'aquesta pàgina.

Places limitades. En cas necessari, es prioritzarà la participació d'empreses industrials o relacionades.