ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

divendres, 25 de març del 2022

De 09.30 h a 10.30 h

Gratuït

Aquesta sessió forma part del nou servei Expansió Digital Health i Medtech d'ACCIÓ, que ofereix un assessorament individualitzat i suport en l’accés als mercats sanitaris d’AlemanyaFrança i el Regne Unit. Accedeix a tots els continguts de les presentacions del servei Expansió Digital Health i Medtech:

 

El mercat de la salut digital i equipaments mèdics al món ha augmentat en els últims dos anys, però es preveu que creixi encara més, la qual cosa ofereix un ampli ventall d’oportunitats de negoci per a les empreses del sector a Catalunya.

En aquesta sessió presentarem el nou servei Expansió Digital Health i Medtech a Europa, que ofereix un assessorament estratègic i suport en l’accés als mercats sanitaris d’AlemanyaFrança i el Regne Unit. La maduresa d’aquests mercats els situa al capdavant del consum de tecnologies sanitàries a Europa. Tanmateix, això també es tradueix en la dificultat d’accés a causa de la gran complexitat dels seus sistemes sanitaris, i una gran competència per la presència de competidors locals i internacionals.

En aquest sentit, resulta imprescindible conèixer els reptes de cada mercat per tal de preparar una estratègia d’entrada exitosa. Per això, el servei Expansió Digital Health i Medtech et proposa un assessorament amb experts locals per definir la millor estratègia i suport individualitzat per fer-hi els primers passos.

Si treballes en els sectors de la salut digital o les tecnologies mèdiques, no et pots perdre aquestes sessions!

SOBRE ELS SECTORS DIGITAL HEALTH I MEDTECH

La despesa pública en salut a escala global ha augmentat en els últims anys de forma considerable, tant en les economies més desenvolupades com en les emergents. Els sistemes de salut dels diferents països estan fent esforços per contenir la despesa i poder proporcionar una atenció eficaç i de qualitat als pacients, tenint en compte els reptes que suposa la transformació digital que ha accelerat la pandèmia. Les tecnologies sanitàries i la salut digital són un element clau per ajudar en la transformació estratègica del sector de la salut a Europa.

ACCIÓ t'acompanya en aquesta sessió en el marc de la xarxa Enterprise Europe Network, de la qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l'empresa a 66 països.

Internacionalització
Salut i serveis sanitaris

Presentar el nou servei Expansió Digital Health i Medtech per ajudar a les empreses a conèixer els reptes de cada mercat i preparar una estratègia d’entrada exitosa, a través del suport d'empreses de consultoria especialitzada i l’acompanyament de la xarxa d'Oficines Exteriors de Comerç i Inversions.

Una empresa del sector de la salut digital i els dispositius mèdics, amb una proposta de valor innovadora en el sector de la salut a Europa, amb experiència prèvia en exportació (mínim un mercat internacional) i amb una facturació mínima de 100.000 euros.

  • Benvinguda i presentació de la sessió.
  • Overview del sector health & care a Europa.
  • Taula rodona amb empreses del sector amb experiència en l’entrada als mercats europeus.
  • Presentació del nou servei Expansió Digital Health i Medtech (França, Regne Unit i Alemanya).
  • Torn obert de preguntes.

La sessió combinarà la llengua catalana i castellana.