ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimecres, 30 de març del 2022

De 15.30 h a 17.00 h

Gratuït

Aquesta sessió forma part del nou servei Expansió Digital Health i Medtech d'ACCIÓ, que ofereix un assessorament individualitzat i suport en l’accés als mercats sanitaris d’AlemanyaFrança i el Regne Unit. Accedeix a tots els continguts de les presentacions del servei Expansió Digital Health i Medtech:

 

El mercat de la salut digital i equipaments mèdics al món ha augmentat en els últims dos anys, però es preveu que creixi encara més, la qual cosa ofereix un ampli ventall d’oportunitats de negoci per a les empreses del sector a Catalunya.

En concret, el Regne Unit és un país líder en innovació, validació i regulació de les aplicacions de salut digital. Tant és així que, empreses d’arreu del món, utilitzen aquest mercat com a plataforma per al seu llançament internacional, per posar a prova les seves idees, per entrar al radar d’inversors globals o per buscar adquisicions. Això presenta una gran oportunitat per als interessats a entrar al mercat sanitari britànic i comercialitzar les seves solucions de salut digital amb èxit en aquest país.

En aquesta sessió presentarem el nou servei Expansió Digital Health i Medtech d'ACCIÓ i les oportunitats per a les empreses catalanes per accedir als sistemes de salut públic i privat del Regne Unit.

Si treballes en els sectors de la salut digital o les tecnologies mèdiques, no et pots perdre aquestes sessions!

SOBRE EL MERCAT DEL REGNE UNIT

El Regne Unit és el principal exponent del sector de ciències de la vida a Europa, amb una facturació de 74.000 milions de lliures i prop de 250.000 treballadors. També 

El seu sistema de salut públic, National Health Service (NHS), dona servei als més de 65 milions d’habitants del país i atén gairebé 16 milions d’urgències anualment, sent un dels sistemes sanitaris més respectats del món. L’NHS cerca productes i serveis que siguin innovadors, beneficiosos, suportats amb evidència i que millorin l’eficiència del sistema. També pot ajudar les empreses a desenvolupar, provar i avaluar el seu producte, tecnologia o servei. El govern, que col·labora amb la indústria a través de programes sectorials, va invertir 192 bilions de lliures en sanitat l’any passat.

Per la seva banda, el sector privat de salut del Regne Unit, si bé és més reduït, representa el volum de negoci gens menyspreable d'aproximadament 10.000 milions d’euros. La xarxa de care centres, destinats generalment a gent d’edat avançada o amb condicions que no els permeten viure de forma independent, es mostra necessitada de solucions que alleugin la seva creixent càrrega de feina i costos. El sistema privat, a més, té com a punt fort les vies d’accés més ràpides i directes enfront de l’elevada complexitat del sector públic. Per tot això, i donada la seva relació cada cop més estreta amb el sistema públic, es presenta sovint com una altra via d’entrada al mercat del Regne Unit i una plataforma a partir de la qual continuar creixent.

ACCIÓ t'acompanya en aquesta sessió en el marc de la xarxa Enterprise Europe Network, de la qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l'empresa a 66 països.

Internacionalització
Salut i serveis sanitaris

Presentar el nou servei Expansió Digital Health i Medtech per ajudar a les empreses a conèixer els reptes de cada mercat i preparar una estratègia d’entrada exitosa, a través del suport d'empreses de consultoria especialitzada i l’acompanyament de la xarxa d'Oficines Exteriors de Comerç i Inversions.

Una empresa del sector de la salut digital i els dispositius mèdics, amb una proposta de valor innovadora en el sector de la salut a Europa, amb experiència prèvia en exportació (mínim un mercat internacional) i amb una facturació mínima de 100.000 euros.

  • Benvinguda i presentació de la sessió. Leyre Alfonso, consultora sènior d’estratègia internacional d’ACCIÓ.
  • Presentació del servei Expansió Digital Health i Medtech. Òscar Martí, director de l’Oficina Exterior d’ACCIÓ a Londres.
  • How to access the UK healthcare markets (NHS and Private) (ponència en anglès). Mr Neil Roberts, CEO of SEHTA & Mr David Parry, Director and Board Member of SEHTA (South East Health Technologies Alliance)
  • Torn obert de preguntes.
  • Properes passes i tancament de la sessió.

La sessió combinarà la llengua catalana, castellana i anglesa.