ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dilluns, 16 de gener del 2023

De 15.30 h a 16.30 h

Gratuït

Vols esdevenir un assessor acreditat en la digitalització del sector tèxtil en el marc del programa DigiTVC?

Connecta't a aquesta sessió per conèixer com accedir al curs que et capacitarà per oferir els teus serveis a través d'aquesta iniciativa.

En aquest curs que et presentarem en aquesta sessió es crearà una base de dades d'experts acreditats per acompanyar les empreses tèxtils en el seu procés de transformació digital, ajudant-les així a afrontar els reptes actuals: rapidesa i flexibilitat, innovació, traçabilitat, sostenibilitat i optimització dels recursos.

El curs dotarà als assessors d'eines i recursos específics en l'àmbit de la indústria 4.0 en la cadena de valor tèxtil, adaptats a les especificacions de cada àrea geogràfica, així com la formació necessària per saber com utilitzar la guia metodològica sorgida en el marc del protocol per a la digitalització de la cadena de valor tèxtil.

Amb la realització del curs podràs obtenir l'acreditació com a assessor expert i podràs acompanyaran a les empreses del sector tèxtil en el seu procés de transformació digital, seguint un mètode estructurat.

El curs es durà a terme en anglès a través d'una plataforma de formació a distància i tindrà una durada de 8 hores lectives que es realitzaran en 3 sessions: dimarts 31 de gener, de 09:30 a 11:30 h; dijous 2 de febrer de 09:30 a 12:30 h i dimarts 7 de febrer de 09:30 a 12:30 h. Addicionalment, hi haurà una altra sessió el dijous 9 de febrer, de 2 hores de durada, per a les entitats que s’acrediten com a formadors del protocol.

El curs s'impartirà de manera conjunta pels alumnes dels tres països que participen en el projecte DigiTVC: França, Espanya i Portugal.

Si et vols inscriure directament al curs pots fer-ho en aquest enllaç a la pàgina web del programa DigiTVC. El termini per inscriure's finalitza el 26 de gener de 2023. 

Pots consultar els continguts detallats del curs al programa adjunt a la dreta d'aquesta pàgina.

Innovació, tecnologia i R+D
Tèxtil i moda

Conèixer els continguts, l’estructura i la metodologia del curs de digitalització de la cadena de valor tèxtil així com el procés per esdevenir un assessor acreditat en la digitalització del sector tèxtil en el marc del programa DigiTVC.

Un consultor expert en les tecnologies de la digitalització.