ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dimecres, 10 de maig del 2023

De 09.00 h a 18.00 h

Inscripcions fins al 14 d'abril
Gratuït

Participa en la missió empresarial a Sèrbia, els dies 10 a 12 de maig i posiciona la teva empresa dintre dels mercats de client públic del país. Per assolir tal objectiu, reunirem en dos dies els principals compradors públics, les institucions internacionals, així com potencials partners locals.

A partir de les empreses inscrites, proposarem un catàleg de solucions europees, de cara a facilitar els B2Bs i partenariats amb empreses locals, i així accedir a contractes públics, en sectors amb un alt potencial, com: Aigua, Eficiència energètica, Mobilitat, Infraestructures, Ciberseguretat o Serveis IT.

Amb aquesta activitat, les empreses catalanes tenen una oportunitat única de tenir èxit en l’accés a diferents àmbits de les inversions públiques en un mercat especialment calent; tenint en compte que la participació serà gratuïta, amb nombre reduït d’admissions, i només caldrà finançar-se viatge i allotjament.

GOOSE és un projecte punter, que posiciona els productes/serveis made in EU en el client públic de 6 mercats tercers: Japó, Vietnam, Sèrbia, Noruega, Xile i Colòmbia. GOOSE disposa d’una estratègia ja consolidada, amb ACCIÓ al capdavant, liderant 3 institucions més de suport a l’empresa: l'Estonian Chamber of Commerce and Industry-ECCI, Flanders Investment and Trade-FIT i la Croatian Employers Association-CEA.

Internacionalització
Economia circular

Posicionar-se entre els compradors públics de Sèrbia.

Una empresa, una consultoria o enginyeria de medi ambient, energia, canvi climàtic, transport/mobilitat,